Idei de coafuri pentru sarbatori. Cum sa-ti aranjezi parul in sezonul rece

Ai parul lung si mediu? Iti venim in ajutor cu 6 idei de coafuri pe care le poti realiza in perioada sarbatorilor. Uite cum iti poti aranja parul in sezonul rece.
Idei de coafuri pentru sarbatori. Cum sa-ti aranjezi parul in sezonul rece

Orice femeie isi doreste sa arate bine, iar cand vin Sarbatorile, aceasta dorinta e mai arzatoare ca in timpul anului: petreceri, cine festive, seara magica de Revelion sau chiar zilele frumoase de iarna petrecute la patinoar au nevoie de look-uri pe masura. Iata ce solutii ai.

Tutorialele video sunt realizate de Thalita Makes si incarcate pe canalul ei de YouTube. Thalita e pasionata de machiaj, coafura  si moda si explica pas cu pas cum trebuie sa procedezi daca vrei sa arati de milioane in aceasta perioada speciala a anului.

Nu uita sa ne scrii in sectiunea de comentarii care este look-ul tau preferat dintre cele prezentate de ea:

Paula (2015-12-22 17:46:34)
Imi place a patra coafura.
Speranta zanko (2015-12-17 00:35:00)
I'like ! ♡ %
Cort.As/HBYe********** (2015-12-07 14:45:59)
Cort.As/HBYu | | | Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. Cort.As/HBYe (Pentru a accesa Link-ul incearc a urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri AICI: Cort.As/HBYu
Comisia Europeană, despre mutarea Ambasadei României la Ierusalim: ”Poziția UE este clară”
Recomandari