Cumpara de 1 si 8 martie un martisor inedit: cerceii care cresc si infloresc. Vezi despre ce este vorba


Traim intr-o lume in care moda s-a transformat intr-o resursa pentru femeile care vor sa faca adevarate declaratii de stil. Daca te numeri printre ele, tine minte ca acestea pot fi facut prin accesorii inedite: o pereche de cercei care cresc, de exemplu, sunt o metoda super ingenioasa pe care o poti achizitiona chiar de 1 si 8 martie.


Green O’Clock lanseaza pe piata, in exclusivitate, Gemini - cerceii care cresc, adica niste accesorii formate din doua bijuterii: una vie si una din material artificial.

Cerceii care cresc contin in interior diferite plante, care se dezvolta si ofera tinutelor tale un aer boem, exclusivist, excentric si neconventional. Accesoriile sunt prevazute cu o tortita simpla care, dupa preferinta, poate fi inlocuita cu una de aur sau argint.

Cerceii sunt disponibili in 10 modele, pe care le poti achizitiona pe internet, de pe site-ul green-o-clock.ro.

Din aceeasi categorie ca Gemini mai face parte si seria Greenie. Aparent doar un obiect de forma unei capsule cilindrice de 4 cm inaltime si 1,7 cm diametru, aceasta mica planta poate fi purtata peste tot.

Atasata la telefon, pe un lantisor sau ca port-chei, este "planta de companie", a carei idei a pornit din Asia. Acum Greenie este un simbol cu conotatie ecologica si sentimentala pentru toti cei care iubesc natura si pretuiesc viata in general.

Sa oferi un Greenie, ca simbol al longevitatii, poate insemna pentru persoana care primeste acest cadou, o dovada de dragoste si prietenie, sentimente care vor creste, se vor infrumuseta si vor dura precum aceasta mica planta.

Ca si Gimini, Greenie este disponibil in 10 variante si poate fi achizitionat tot de pe site-ul green-o-clock.ro.

Ce parere ai despre aceste martisoare inedite? Ai achizitiona si, mai ales, ai purta?

  • Cumpara de 1 si 8 martie un martisor inedit: cerceii care cresc si infloresc. Vezi despre ce este vorba

related posts

Modifică setările cookies