Prezervativul, cel mai cunoscut mijloc de contraceptie pentru romance

Cele mai cunoscute mijloace de contraceptie printre romance sunt prezervativul si pilula contraceptiva. Pe locul doi se afla contraceptia de urgentă, metoda calendarului si coitul intrerupt, iar pe locul trei dispozitivul intrauterin, respectiv steriletul. Aceasta este concluzia unui studiu realizat [...]
Prezervativul, cel mai cunoscut mijloc de contraceptie pentru romance

Cele mai cunoscute mijloace de contraceptie printre romance sunt prezervativul si pilula contraceptiva.

Pe locul doi se afla contraceptia de urgentă, metoda calendarului si coitul intrerupt, iar pe locul trei dispozitivul intrauterin, respectiv steriletul.

Aceasta este concluzia unui studiu realizat de ISRA Center Marketing Research pentru MSD, in Romania, pe un esantion de 1.072 de femei cu varsta cuprinsa intre 20 si 39 de ani.

Cercetarea mai arata ca aproape jumatate dintre respondenti sunt familiarizati cu mijloacele moderne de contraceptie: 48% detin informatii despre inelul vaginal, contraceptivele injectabile sunt cunoscute de 43%, plasturele contraceptiv de 41% si spermicidele de 32%.

Metoda calendarului este metoda contraceptiva cu cel mai mare grad de satisfactie. Consumatoarele nu acorda mare importanta cantitatii de estrogeni din produsul contraceptiv pe care il folosesc, impactul asupra sanatatii nefiind unul dintre factorii de decizie cu mare greutate.

Citeste mai multe pe gandul.info.

Toata lumea vorbeste despre corpurile lor. Cine sunt vedetele de la Hollywod cu cele mai sexy forme: imaginile care au cucerit milioane de barbati 7 ponturi simple ca sa dai jos burta fara sa mergi la sala

Cate iubiri este posibil sa ai in functie de zodie

Recomandari