UGG-urile raman in trend: uite colectia toamna-iarna 2010


Fanii brandului UGG isi pot alege perechea preferata din noua colectie de toamna-iarna 2010. Pentru acest sezon, UGG Australia ofera o mare varietate de modele si de culori atat pentru femei, cat si pentru barbati si copii.


UGG-urile continua sa fie o alegere chic atat pentru celebritati, cat si pentru femeile obisnuite din lumea intreaga. Ce le face atat de deosebite?

Pielea de oaie folosita in fabricarea produselor UGG Australia permite circulatia aerului si actioneaza ca un termostat natural ce pastreaza temperatura piciorului foarte aproape de temperatura corpului, indiferent de conditiile din mediul exterior. Astfel ca picioarele vor ramane calde in timpul sezonului rece si nu se vor incalzi in perioadele de primavara-vara.

Imaginea si confortul deosebit oferite de produsele originale UGG Australia au asigurat succesul pe piata, iar acest tip de incaltaminte imblanita este purtat de toti trend-setterii din marile capitale ale modei -  Milano, Paris, New York, Londra. UGG a devenit un substantiv comun, o denumire generica a cizmelor australiene cu un design atat de usor de recunoscut. 

Colectiile originale UGG Australia se gasesc in magazinele Famous Brands, in Famous Brands Gallery din Bucuresti Mall si Plaza România, precum si in  magazinul KIX din AFI Palace Cotroceni.

Vezi galeria foto cu noile modele si preturile lor!

  • UGG-urile raman in trend: uite colectia toamna-iarna 2010

related posts

Modifică setările cookies