5 motive pentru care trebuie neaparat sa faci sport in 2015


Nu uita sa bifezi si capitolul Sport pentru 2015. Nu mai are sens sa iti inventezi scuze si in noul an ca sa nu iti faci abonament la sala. Si daca nu iti place sa mergi la sala de fitness, exista si alte modalitati de a-ti lucra musculatura.

Tag-uri: #sport #beneficii

Iata 5 motive pentru a face sport de la specialistii Perform Studio:

 1.   Te ajuta sa imbraci orice rochie vrei.  Lucreaza-ti corpul si ai grija de el iar rezultatele se vor vedea  in scurt timp.

2.   Te mentine sanatoasa. Facand sport, sistemul tau imunitar devine mai puternic.

3.   Elimina stresul. Nu uita  sa iti dedici si tie putin timp in care sa te relaxezi.

4.   Practicarea unui sport iti da increderea de care ai nevoie.  Bucura-te de rezultate  si nu uita sa fii sigura pe tine!

5.   Energie! Fa sport saptamanal si vei avea energie sa pui in aplicare toate planurile tale.

 Alege o forma de sport care sa fie potrivita personalitatii si ritmului tau de viata si fi perseveranta! Rezultatele vor aparea cu siguranta.  Iar daca nu iti place sa petreci multe ore in salile de fitness, au fost concepute programe de antrenament foarte scurte si intense care sa iti aduca rezultatele pe care ti le doresti. 

Noul concept de antrenament de la Perform Studio ne permite sa lucram musculatura chiar in faza pasiva, dar putem sa consolidam efectul prin unele exercitii active suplimentare sau putem combina programul de antrenament cu exercitii cardio, unde se ard intre 700 si 1000 de kcal. În scurt timp se obtin rezultate vizibile: reducerea tesutului adipos, reducerea greutatii, o musculatura structurata si tonifiata, cresterea fortei si a rezistentei, imbunatatirea dispozitiei generale.

related posts

Modifică setările cookies