Abdomen cu patratele in 6 saptamani. Rutina completa de jumatate de ora care arde grasimile si intareste muschii

Jillian Michaels este o cunoscuta antrenoare de fitness din Statele Unite, care a ajutat milioane de femei din intreaga lume sa slabeasca si sa isi tonifieze corpul cu ajutorul exercitiilor pe care le posteaza pe youtube. 
Abdomen cu patratele in 6 saptamani. Rutina completa de jumatate de ora care arde grasimile si intareste muschii

In varsta de 41 de ani, Jillian ne recomanda o serie de exercitii extrem de eficiente pentru zona abdominala. Acest nivel, pentru incepatori, este menit sa arda grasimile, sa accelereze metabolismul, sa subtieze talia si sa lucreze in acelasi timp mai multe grupe de muschi.

Nu faceti greseala de a sari peste incalzire si relaxare! Daca sunteti incepatoare, urmariti cum executa exercitiile tanara din dreapta, imbracata in albastru - ea va arata varianta mai simpla si mai usoara.

VALEANU OLGA (2016-02-09 11:18:54)
Multumesc !
viorel (2016-02-08 21:25:06)
Faci bani acasă la tine! Cautam de urgenta colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere. Oferim tot sprijinul necesar si maxima seriozitate. Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe imediat sa lucrati si sa castigati bani. Va rugam sa cereti detalii numai la adresa de email: ioan_viorel2006**********
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari