Cum sa scapi rapid de cearcane si de liniile vinetii de sub ochi VIDEO

Share on Facebook
Cum sa scapi rapid de cearcane si de liniile vinetii de sub ochi VIDEO

Inainte sa incepi tratamentul propriu zis, tine cont de urmatoarele lucruri:
1.    Asigura-te ca dormi suficient!
2.    Hidrateaza-te in timpul zilei – nu uita de cele 8 pahare de apa pe zi.
3.    Daca liniile vinetii de sub ochi sunt o mostenire genetica sau sunt rezultatul unor alergii, mergi la doctor ca sa iti dea un tratament.
4.    Atentie: alcoolul, tigarile si consumul de droguri accentueaza “pungile” de sub ochi.

Top 3 solutii pentru mamici ocupate. Cum sa ai o piele curata, fara cearcane sau acneeIata de ce ai nevoie ca sa scapi de cearcane:

-o oglinda
- doua pliculete de ceai umede, reci
- un castravete
- crema pentru ochi cu vitamina K si retinol
- un concealer/ anticearcan/ corector

Iata ce solutii ai:

1. Fie ca va vine sa credeti sau nu, castravetii sunt folositi de multa vreme pentru a improspata aspectul pielii din jurul ochilor. Dimineata taie doua felii de castravete si pune-le peste ochi. Lasa-le acolo 10-15 minute. Poti incerca acelasi lucru cu doua pliculete de ceai – eventual verde sau cu cafeina. Taninul din ceai este o substanta care reduce umflaturile din jurul ochilor si aspectul vinetiu.

2. Spala-te pe fata cu apa rece si cu un sapun delicat. Apa rece ajuta la restrictionarea fluxului de sange din jurul ochilor si reduce umflarea. 

6 remedii simple pentru mamicile care au tenul gras

3. Foloseste creme pentru ochi. Alege-le pe cele care contin vitamina K si retinol, substante foarte eficiente in lupta impotriva cearcanelor. Si cremele pentru hemoroizi sunt foarte bune pentry tratarea cearcanelor.

4. Foloseste un anticearcan pentru a masca liniile vinetii de sub ochi.

5. Consuma mai putina sare! Alimentatia este si ea importanta, asa ca tine o dieta echilibrata care sa ii asigure corpului tau toti nutrientii de care are nevoie.
 

Lovitura pentru utilizatorii de WhatsApp! Ce risti daca folosesti aplicatia Asa arata femeia perfecta: A fost realizat portretul celei mai frumoase femei din lume! FOTO

Scrie un comentariu • elenaiuliana (2013-09-03 10:00:39)
  mesajul taunu mai prostiti lumea!!!!!!!!!!!!!!!!!!nu faceti ce spune articolul asta ca nu este adevarat....daca sunt mostenire ...nu se vor duce niciodata..iar daca nu sunt mostenire...atunci faceti-va un program...si o dieta stabila.
  raspunde »
 • antonia (2012-08-16 19:07:12)
  nu mai prostiti lumea!!!!!!!!!!!!!!!!!!nu faceti ce spune articolul asta ca nu este adevarat....daca sunt mostenire ...nu se vor duce niciodata..iar daca nu sunt mostenire...atunci faceti-va un program...si o dieta stabila..
  raspunde »
 • ramona (2011-09-13 21:06:56)
  chiar imi spusese tata ca am cearcane.. ma intreb de ce? dorm aproape toata abil de la tigari si in halul asta ?
  raspunde »

Calculator de calorii zilnice necesare