Cine e persoana care va vedea prima rochia de mireasa a lui Meghan Markle. Nu e Printul Harry 


Pe masura ce se apropie nunta Printului Harry cu Meghan Markle, presa devine tot mai interesata de detalii precum numele invitatilor, costurile totale sau rochia pe care o va purta viitoarea Printesa. 


Desi nu se stie inca cine ar putea crea rochia lui Meghan sau ce stil va adopta, Daily Mail scrie, insa, ca exista si un lucru clar, fix, stiut si care nu se va schimba: primul om care va vedea rochia aleasa de Markle va fi Regina Elisabeta a II-a. Conform traditiei britanice, suverana Marii Britanii are obligatia de a vedea rochia pentru a se asigura ca aceasta "corespunde" normelor de la Palat.

Sansele ca Suverana sa nu accepte rochia lui Markle sunt, insa, minime, avand in vedere ca, potrivit apropiatilor ei, tanara s-a inspirat in alegerea rochiei din alegerile celorlalte viitoare Printese. Totusi, in cazul in care Suverana ar putea constata ca rochia lui Markle nu respecta regulile, ea are dreptul sa ii ceara sa aleaga altceva. 

Casatoria printului Harry cu actrita de origine americana Meghan Markle se anunta a fi cel mai urmarit eveniment de gen al anului in Marea Britanie.

Printul Harry si logodnica sa au o relatie din iulie 2016 si s-au logodit in noiembrie 2017. 

Recent, Markle a fost botezata in Biserica Anglicana, intr-o ceremonie care s-a desfasurat departe de ochii lumii, la care au asistat doar logodnicul ei si cativa membri ai familiei acestuia. Convertirea era necesara pentru ca Markle era protestanta si nunta celor doi nu ar fi putut avea loc altfel. 

related posts

Modifică setările cookies