Hubert de Givenchy a murit. Iata cateva dintre creatiile sale iconice #foto

Marele creator de moda Hubert de Givenchy a murit la varsta de 91 de ani. Conform apropiatilor designerul a murit in somn.Hubert de Givench s-a remarcat de-a lungul vietii pentru lansarea casei de moda cu acelasi nume si mai ales pentru costumele legendare create pentru actrita Audrey Hepburn.
Hubert de Givenchy a murit. Iata cateva dintre creatiile sale iconice #foto

Marile creatii ale designerului francez au fost purtate de nume mari din industria cinematografiei. Cea mai faimoasa creatie a sa a fost rochia neagra purtata de Audrey Hepburn in „Breakfast at Tiffany’s“.

FOTO Actrita Audrey Hepburn si designerul francez Hubert De Givenchy in anul 1980

Foto: Paris 1900, Audrey Hepburn si Hubert de Givenchy 

Potrivit siteului casei de moda, "Hubert de Givenchy" a fost un simbol al elegantei pariziene pentru mai bine de jumatate de secol. El a revolutionat lumea modei internationale si a creat tinute memorabile pentru Audrey Hepburn, cea care i-a fost prietena si muza mai bine de 40 de ani“.

O alta fana Gibenchy a fost prima doamna a Americii, Jacqueline Kennedy. Ea a purtat o rochie de matase la o cina celebra de stat, la Palatul Versailles.  


 

Givenchy a marcat timp de 40 de ani lumea modei. Mai jos puteti vedea cateva dintre creatiile sale celebre, expuse in 2017 la muzeul Gemeentemuseum din Haga. Expozitia a avut ca scop comemorarea prieteniei creatorului cu actrita Audrey Hepburn. Foto Getty Images

FULLSCREEN
Hubert de Givenchy a murit. Iata cateva dintre creatiile sale iconice
  • /

Hărţile războiului din PSD. De câte voturi este nevoie pentru a-l demite pe Dragnea
Recomandari