Show de zile mari! Vocea României Junior începe în curând la PRO TV! 


Andra, Marius Moga și INNA sunt pregătiți să descopere voci de pici în cel de-al doilea sezon Vocea României Junior! Show-ul va începe în această vară și le va aduce telespectatorilor o competiție extraordinară, în care micuți extrem de carismatici vor face scena să vibreze și îi vor provoca pe antrenori să se lupte pentru ei.


Copiii vor demonstra și de această dată că niciodată nu ești prea mic ca să devii mare, că sunt pregătiți să cânte în fața unui public numeros și să primească ropote de aplauze și că fac totul pentru a trăi povestea frumoasă a copilăriei lor.


Dacă antrenorii sunt hotărâți să descopere voci incredibile și talente neșlefuite cu care să meargă cât mai departe spre marele trofeu, cei mici îi vor cuceri cu ajutorul calităților lor vocale remarcabile, dar și cu dezinvoltura lor și cu determinarea de a reuși.

Telespectatorii vor avea parte în această vară de un spectacol fabulos pus în scenă de concurenți plini de energie, de povești frumoase și întâmplări amuzante, pe care gazdele show-ului, Mihai Bobonete și Robert Tudor, le află de la cei mici, de foarte multă distracție și de emoții care se transformă la primul contact pe care concurenții îl au cu scena.

Vocea României Junior – Vocea te face mare! În curând, la PRO TV.

  • Show de zile mari! Vocea României Junior începe în curând la PRO TV! 

related posts

Modifică setările cookies