Joaquin Phoenix va fi The Joker într-un nou film al francizei DC Comics. A fost confirmată și data începerii filmărilor


Joaquin Phoenix va fi The Joker într-un film dedicat celebrului personaj din franciza DC Comics, scrie movieweb.com.


(foto main: movieweb.com)

Primele informații că Phoenix îl va interpreta pe binecunoscutul antagonist al personajului Batman au apărut în luna februarie a acestui an, însă atunci au fost catalogate drept simple zvonuri. 

Noul film, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit, va fi produs de studiourile Warner Bros și îi va avea pe regizori și scenariști pe Tood Philips (cunoscut pentru trilogia ,,The Hangover”) și pe Scott Silver (care a semnat și scenariul filmului ,,8 Mile”).

În februarie presa scria că unul dintre producătorii principali ar fi urmat să fie Martin Scorsese, însă se pare că oferta financiară nu ar fi fost pe măsura așteptărilor sale, astfel că el ar fi declinat oferta studiourilor Warner între timp. 

Site-ul movieweb.com mai scrie că bugetul alocat pentru această producție (55 de milioane de dolari) frapează prin faptul că e cu mult sub cel care af fi alocat, de obicei, unul film cu supereroi. De exemplu, "Spiderman 3" a avut un buget de 258 de milioane de dolari, "The Avengers" a avut un buget de aproximativ 220 de milioane de dolari, în timp ce "Captain America" a beneficiat de 170 de milioane, iar "Thor" de 150 de milioane de dolari. 

O listă cu bugetele alocate unora dintre cele mai cunoscute filme cu supereroi poate fi consultată aici. 


Reprezentanții Warner Bros au mai spus că și-au dorit ca noul film să exploreze un fir narativ nou, prin urmare producția nu va continua poveștile din ,,Suicide Squad”, ,,Wonder Woman” și ,,Justice League” 

Phoenix nu are o misiune foarte grea, având în vedere că Jared Leto, care l-a intepretat pe Joker în ,,Suicide Squad” (2016), nu a adus pe micile ecrane un Joker care să rezoneze cu criticii sau cu fanii hardcore ai francizei. Cu toate astea, Leto se pare că ar fi acceptat să apară și în continuarea ,,Suicide Squad”, care va fi filmată, cel mai probabil, anul viitor. 

Ca fapt divers, cel mai bun Joker e considerat a fi cel al lui Heath Ledger. Rolul i s-a părut atât de dark lui Ledger, încât și-a petrecut foarte multe luni izolat într-o cameră de hotel pentru a reuși să devină la fel de dark ca personajul pe care urma să-l interpreteze. Ledger suferea, însă, de depresie la acea vreme, iar rolul lui Joker i-a înrăutățit starea psihică.

Actorul s-a sinucis chiar în timpul filmărilor. 

FULLSCREEN
Joaquin Phoenix va fi The Joker într-un nou film al francizei DC Comics. A fost confirmată și data începerii filmărilor
  • /


related posts