Lacuri misterioase din tara, oaze de liniste la buget redus

Exista locuri deosebite in tara, pe care, daca inca nu le-ai descoperit, ar merita sa le dai o sansa intr-un weekend. Si pentru ca in preajma lacurilor totul e, in acelasi timp, mai linistit si mai misterios, vom alege sa cutreieram paduri si munti in cautarea lor.
Tag-uri:
Lacuri misterioase din tara, oaze de liniste la buget redus

Laguna Albastra

Dunele de nisip din preajma comunei Aghiresu au fost probabil dintotdeauna insetate; poate si de asta a aparut acolo, la 30 de km de Cluj, un lac. Localnicii ii spun Laguna Albastra datorita culorii neobisnuit de azurii si s-a format pe o fosta mina de caolin.

Va trebui sa va pregatiti sufleteste pentru un drum plin de gropi si nu ezitati sa cereti indicatii localnicilor. Nu e recomandat nici sa mergeti cu mana goala spre Laguna Albastra, daca vreti sa beti ceva rece contempland lacul. In jur nu exista non-stop-uri satesti de unde sa va aprovizionati.

Lacul Bolboci

Nu departe de atat de populara Vale a Prahovei, se afla in Muntii Bucegi un lac, care desi artificial, merita un efort montan. Lacul se numeste Bolboci si a fost realizat din piatra provenita din muntele Zanoaga.

In apropiere exista si o cabana cu acelasi nume aparuta prin 1928. Din Sinaia se fac 8 km pana la lacul de pe Ialomita; daca sunteti fani drumetii ii puteti parcurge pe jos sau puteti urca cu telecabina pana la cota 2000.

Citeste mai multe si vezi imaginile pe ORASULM.EU!

Marian (2015-11-10 22:08:49)
Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa puteti castiga imediat bani, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: marian_c95**********
Străinii noştri, partea a II-a. Radu, primul pacient cu autism recuperat în România. Medicii nu îi dăduseră vreo şansă
Recomandari