Tendinte toamnei in moda. Afla ce se poarta in sezonul rece 2014/2015


Toamna asta este momentul sa fii indrazneata: sa porti mult rosu, sa  ai haine cu imprimeuri interesante si sa nu te feresti de tinutele excentrice.


"Vom avea o toamna colorata in rosu, albastru violet sau kaki, iar accentele metalice (auriu si argintiu in special) vor fi detaliul de care aveau nevoie tinutele all black", spune Roxana Murgu, de la Band of Creators Designers' Store.

Zona de imprimeuri devine din ce in ce mai indrazneata, mai ales ca vorbim despre sezonul rece - vom avea atat imprimeuri romantice, din zona florala, cat si unele abstracte sau geometrice.

"La nivel de design, cred ca am depasit perioada in care tendintele dictau ce anume imbracam. Am intrat intr-o etapa in care plecam de la ideea ca purtam haine care ne avantajeaza, care se asaza bine pe silueta si in care ne simtit bine. Iar acest lucru presupune ca vom gasi atat colectii clasice, feminine, care propun rochii, fuste si topuri cu taieturi drepte, cat si colectii extravagante, deconstructiviste, care combina texturi, culori sau aplicatii", mai spune Roxana Murgu.

Daca vrei sa afli mai multe despre tendintele din aceasta toamna, o poti face la pop-up store-ul deschis de magazinul online Band of Creators pe 11 si 12 octombrie. Timp de un weekend, colectiile de toamna-iarna a peste 20 de tineri designeri, atat romani, cat si straini, vor fi disponibile spre vanzare la Galeriile Artmark. O parte din aceste colectii vor ajunge de pe catwalk direct in pop-up shop; Ioana Ciolacu, 109, Aer Wear, Alina Morar, Bipolar, Carmen Trif, Crepe Black Collar, Florentina Giol, Ingrid Teodosiu, Traskin, Maria Queen Maria (Bulgaria) isi vor prezenta colectiile in cadrul fashion show-ului Band of Creators de pe 8 octombrie, iar trei zile mai tarziu le vor aduce in spatiul special amenajat de la Artmark.

In cadrul pop-up shopului va fi amenajat si un style corner. Astfel, la fiecare doua ore, designeri, stilisti si bloggeri de fashion vor vorbi despre tendintele noului sezon si vor oferi consiliere celor interesati.

  • Tendinte toamnei in moda. Afla ce se poarta in sezonul rece 2014/2015

related posts

Modifică setările cookies