Carmen Bruma a nascut un baietel! Prima fotografie cu bebelusul vedetei, alintat “Vasilica 2014″


Dupa 41 de saptamani de sarcina, Carmen Bruma a devenit mamica, frumoasa prezentatoare aducandu-l pe “Vasilica 2014″ in seara zilei de 14 mai 2014. Carmen Bruma a dorit sa nasca natural, astfel ca a asteptat pana in momentul in care [...]


Dupa 41 de saptamani de sarcina, Carmen Bruma a devenit mamica, frumoasa prezentatoare aducandu-l pe “Vasilica 2014″ in seara zilei de 14 mai 2014.

Carmen Bruma a dorit sa nasca natural, astfel ca a asteptat pana in momentul in care micutul “Vasilica 2014″, asa cum a fost alintat in timpul sarcinii, a fost pregatit sa-si cunoasca parintii.

Proaspata mamica a postat o fotografie emotionanta pe contul personal de Facebook in care apare alaturi de copilasul sau pe care il tine ridicat in aer si il admira in toata splendoarea sa.

Imbracata intr-o pijama rosie, Carmen Bruma pare incantata ca niciodata. Noul statut de mamica o face sa radieze de fericire!

Gata, in sfarsit am nascut! Natural, asa cum mi-am propus. Vasilica 2014 are 3,430 kg , 52 cm si , in curand, alt nume“, a fost o parte din mesajul postat de Carmen Bruma.

Admiratorii vedetei nu au intarziat sa o felicite pentru minunatul eveniment. Fotografia cu proaspata mamica si bebelusul a strans aproape 30.000 de like-uri si peste 2.000 de mesaje in doar o ora.

related posts

Modifică setările cookies