Carmen Bruma, inainte de nastere. Imaginea cu care vedeta de televiziune si-a emotionat fanii

Este una dintre cele mai frumoase gravide celebre din Romania si, fiind la prima sarcina, a documentat foarte atent procesul miraculos prin care trece. Carmen Bruma a publicat in urma cu putin timp o imagine care a ajuns la sufletul [...]
Carmen Bruma, inainte de nastere. Imaginea cu care vedeta de televiziune si-a emotionat fanii

Este una dintre cele mai frumoase gravide celebre din Romania si, fiind la prima sarcina, a documentat foarte atent procesul miraculos prin care trece. Carmen Bruma a publicat in urma cu putin timp o imagine care a ajuns la sufletul tuturor admiratoarelor ei de pe retelele de socializare.

Mai are putin si naste. Constiincioasa, Carmen nu vrea sa fie luata prin surprindere de venirea pe lume a bebelusului, iar daca in urma cu cateva zile a publicat o imagine in care le arata celor care o indragesc cum isi pregateste bagajul, acum Carmen a postat o alta fotografie.

Si pentru ca acesta este unul dintre cele mai importante momente din viata ei, viitoarea mamica a impartasit admiratorilor imagini pe tot parcursul sarcinii.

Saptamana 39. Nu mai am rabdare!“, a scris vedeta in descrierea celei mai recente imagini de pe reteaua de socializare.

Imbracata sport, intr-o pereche de pantaloni negri, un maiou albastru, cu hanoracul legat de mijloc si incaltata intr-o pereche de bocanci, viitoarea mamica abia astepta sa isi intalneasca bebelusul.

Klaus Iohannis: PSD-ul nu doar că încearcă să amputeze puterile președintelui, ci încearcă să amputeze și puterile justiției
Recomandari