Cele mai frumoase nume de copii inspirate din natura

De cele mai multe ori, celebritatile reusesc sa stabileasca anumite trenduri in aproape orice domeniu, chiar si in ceea ce priveste numele de copii. Asa s-a intamplat si in anul 2013, cand nu putine au fost vedetele care au ales [...]
Cele mai frumoase nume de copii inspirate din natura

De cele mai multe ori, celebritatile reusesc sa stabileasca anumite trenduri in aproape orice domeniu, chiar si in ceea ce priveste numele de copii.

Asa s-a intamplat si in anul 2013, cand nu putine au fost vedetele care au ales sa le puna copiilor nume inspirate din natura.

Cricket Pearl - Busy Philipps si Marc Silverstein au devenit parinti pentru a doua oara in iulie, cand a venit pe lume fetita lor pe care au botezat-o Cricket Pearl. Si sora ei mai mare are un nume inspirat din natura: Birdie Leigh.

Luna - Penelope Cruz si Javier Bardem i-au pus numele Luna Encinas Cruz celui de-al doilea copil nascut in iulie 2013. Luna inseamna luna in spaniola.

North West - Nascuta in iunie 2013, fiica lui Kim Kardashian si a lui Kanye West a devenit un star in intreaga lume, unul dintre motive fiind si numele ales de parinti.

Rainbow Aurora - Holly Madison i-a ales un nume plin de culoare fiicei sale, explicand si semnificatia acestuia. “Era o fata cu mine la scoala pe care o chema Rainbow, iar eu am fost destul de geloasa, pentru ca numele ei mi se parea dragut si neobisnuit”.

Alte nume de copii celebrii inspirate din natura:

Apple - fiul cel mare al lui Gwyenth Paltrow si Chris Martin

Violet si Seraphina Rose - fiicele lui Ben Affleck si Jennifer Garner

Bear Blu - fiul Alicei Silverstone si Christopher Jarecki

Blue Ivy - fiica lui Beyonce si Jay-Z

Bluebell - fiica lui Geri Halliwell

Recomandari