Elena Gheorghe e o graviduta cool. Poarta numai pantaloni scurti si pantofi cu toc sau rochite scurte cu UGG-uri

Viitoarea mamica Elena Gheorghe a realizat un pictorial sexy pentru noul numar al revistei “Ce se intampla, doctore?”. Cantareata a precizat la inceputul lui decembrie anul acesta va naste primul sau copil, iar in 2012 va deveni mireasa. Insarcinata in [...]
Elena Gheorghe e o graviduta cool. Poarta numai pantaloni scurti si pantofi cu toc sau rochite scurte cu UGG-uri

Viitoarea mamica Elena Gheorghe a realizat un pictorial sexy pentru noul numar al revistei “Ce se intampla, doctore?”. Cantareata a precizat la inceputul lui decembrie anul acesta va naste primul sau copil, iar in 2012 va deveni mireasa.

Insarcinata in luna a sasea, Elena a declarat pentru “Ce se intampla, doctore?” ca are doar 4 kilograme in plus fata de greutatea initiala.

In primele 3 luni, nu m-am ingrasat deloc, in luna a 5-a am luat 1 kilogram, iar in luna a 6-a am luat 3 kilograme in plus. Totul se datoreaza alimentatiei si sportului. Niciodata nu esti 100% pregatit sa devii parinte dar… In momentul in care am aflat ca sunt insarcinata, mi-am dat seama ca sunt pregatita!“, a spus Elena Gheorghe.

Cantareata iubeste copiii de mica si si-a dorit sa devina mamica pe la 25-26 ani.

Primele luni au fost un pic dificile pentru ca, din cauza greturilor, nu puteam sa mananc decat fructe, legume si, foarte rar, peste. Din luna a 4-a am putut sa adaug lactatele si din luna a 5-a am mancat pui si curcan. Vreau ca toata alimentatia sa fie buna pentru ca micutul nostru sa se nasca sanatos.“, completeaza viitoarea mamica.

Elena Gheorghe este sigura ca, dupa ce va naste la inceputul lui decembrie, de Revelion va putea sa urce pe scena pentru concerte.

Rusia a ajuns pe harta migratiei spre Europa. Ruta pe care o urmeaza refugiatii spre tarile scandinave: "E o cale mai sigura"
Recomandari