Fetita lui Connect-R e copia fidela a tatalui sau. Imaginea care a strans peste 45.000 de like-uri

O imagine cu fiica sa pe care Connect-R a postat-o pe pagina oficiala de Facebook a adunat 45.000 de Like-uri in doar cateva ore. “Maya, my life” ( Maya, viata mea). Aceasta este descrierea imaginii pe care care Connect-R a [...]
Fetita lui Connect-R e copia fidela a tatalui sau. Imaginea care a strans peste 45.000 de like-uri

O imagine cu fiica sa pe care Connect-R a postat-o pe pagina oficiala de Facebook a adunat 45.000 de Like-uri in doar cateva ore.

Maya, my life” ( Maya, viata mea). Aceasta este descrierea imaginii pe care care Connect-R a postat-o pe pagina sa de Facebook si in care apare fetita lui.

Fotografia r putea intra in clasamentul celor mai apreciate imagini de pe pagina de socializare a artistului, deoarece a primit, in doar 10 minute de la publicare, peste 30.000 de Like-uri si 200 de comentarii.

Si sotia lui Connect-R, Misha, obisnuieste sa publice imagini cu micuta lor. Fanii cuplului au fost cuceriti imediat de chipul fetitei care doarme adanc.

Imbracata in hainute roz si cu o floare asezata in par, micuta Maya pare sa fi mostenit trasaturile tatalui sau, insa a pastrat ceva si din delicatetea frumoasei Misha.

Stefan Mihalache, cunoscut sub numele de Connect-R, este un barbat implinit: cariera este una dintre cele mai de succes din tara noastra, este tatic si mai mult decat atat are langa el o sotie frumoasa care ii daruieste toata dragostea si afectiunea de care are nevoie.

Sursa foto: Connect-R Faccebook

Strategia PSD pentru eventuala promulgare de urgență a legilor justiției. ”Utilizăm toate căile legale”
Recomandari