(P) 4 actrițe de la Hollywood care au ajuns mame după vârsta de 37 de ani


De multe ori se spune că vârsta e doar un număr, și faptul că avem vedete de la Hollywood care reușesc să arate impecabil deși sunt trecute de 50 sau 60 de ani, nu mai miră pe nimeni.

Tag-uri: #vedete #mama

Dar puțini sunt cei care știu că sunt vedete care au reușit să ajungă mame după vârsta de 37 de ani.

Jennifer Lopez - Divă, actriță și mamă

Jennifer a întâmpinat multe dificultăţi înainte de a rămâne însărcinată. Dar nu s-a dat bătută și după ce a apelat la fertilizare in vitro a reușiy să devină mamă la vârsta de 38 de ani. Mai mult decât atât, astăzi ea este mamă de gemeni. Azi diva latino americană are 50 de ani.

Halle Berry - O actriță mulatră cu sex-appeal

Actriţa cunoscută pentru personajul său din franciza X-Men și datorită rolului care a consacrat-o de Cat Woman a devenit mamă pentru prima dată la 41 de ani, iar la 47 de ani îl naște pe cel de-al doilea copil. „Am crezut că toată treaba cu maternitatea rămâne în trecut şi că trec prin perioada de menopauză, aşa că cea de-a doua sarcină chiar a fost cu adevărat neaşteptată”, a mărturisit actrița la acea vreme. Azi exotica mulatră are 53 de ani.

Susan Sarandon - Actriță și mamă mândră

Actrița cunoscută pentru rolul său meteoric din serialul FRIENDS, a devenit mamă prima oară la 39 de ani, apoi următorii copii i-a născut la 42 de ani, respectiv la 45 de ani. Medicii i-au spus cât a fost tănără că are probleme de infertilitate, așa că ani la rând a făcut sex neprotejat fără să folosească nicio metodă contraceptivă. Dar apoi a aflat că este însărcinată, iar povestea s-a mai repetat încă de două ori. Nu numai că are copii sănătoși, dar Susan reușește să arate ireproșabil la 71 de ani.

Kelly Preston - feblețea lui John Travolta

Kelly Preston, cunoscută pentru rolul din Jerry Maguire, este soţia actorului John Travolta. Ea a reuşit să rămână însărcinată prima oară la 47 de ani, iar acest lucru a fost o adevărată binecuvântare pentru cei doi. În prezent Kelly Preston are 57 de ani.

Ce complicații pot apărea în cazul unei sarcini târzii

Să fii mamă nu este deloc ușor, iar perioada de lăuzie este extrem de complicată, mai ales când vorbim de mame care se apropie de pragul de 40 de ani.

Sarcina produce multiple modificări în organismul femeii atât din punct de vedere hormonal, cât și mecanic. Aceste modificări sunt reprezentate de staza urinară și refluxul vezico-ureteral care asociat cu o igienă deficitară fac ca infecțiile urinare să fie cele mai frecvente infecții din sarcină.

O infecţie de tract urinar, numită, de asemenea, infecţie urinară, este o inflamaţie bacteriană la nivelul tractului urinar. Femeile însărcinate prezintă risc crescut de a avea infecție urinară între a 6-a şi a 24-a săptămână de sarcină, iar odată cu vârsta acest risc crește pentru că organismul este deja mai slăbit și se reface mai greu.

Infecţiile urinare sunt mai frecvente în timpul sarcinii și din cauza schimbărilor la nivelul tractului urinar. Uterul este situat direct deasupra vezicii urinare. Pe măsură ce uterul se dezvoltă, greutatea sa poate bloca scurgerea urinei din vezică, provocând o infecţie.

De cele mai multe ori, infecția urinară este cauzată de bacterii care se găsesc la nivelul pielii, vaginului și rectului și care pătrund în uretră și traversează în sus tractul urinar. În general, bacteriile se opresc la nivelul vezicii urinare și se multiplică aici, ceea ce va determina inflamația acesteia și apariția simptomelor de cistită. Pentru a evita o astfel de problemă, mai ales dacă ai rămas însărcinată, este bine să folosești produsul Urinal akut.

related posts

Modifică setările cookies