(P) Chirurgie laser în clinica dentară Life Dental Spa


Chirurgia dentară reprezintă, poate, cea mai invazivă și mai dureroasă specialitate a medicii dentare. Pacienții care trebuie să urmeze o intervenție chirurgicală resimt o puternică teamă și o senzație intensă de anxietate, motiv pentru care specialiștii Life Dental Spa au ales chirurgia laser. 

Tag-uri:

Laserul stomatologic aduce un refresh asupra stomatologiei clasice, deoarece nu mai presupune utilizare frezelor dentare și nici a acelor. Acțiunea luminii laser este mult mai ușor de suportat de către pacient, nu provoacă niciun disconfort și scade dramatic riscul de infectare și de complicații. 

Echipa de medici profesioniști Life Dental Spa este pregătită la cel mai înalt nivel pentru a oferi pacienților posibilitatea manoperelor chirurgicale realizate cu ajutorul laserului dentar - #LifeDentist-ii participă periodic la congrese și la seminarii internaționale pentru a se perfecționa! 

Care sunt intervențiile chirurgicale care pot fi realizate cu ajutorul laserului dentar?

În clinica stomatologică Life Dental Spa, pacienții pot opta cu încredere pentru manopere chirurgicale laser, grație multiplelor avantaje ale laserului dentar. Iată doar câteva dintre procedurile ce pot fi realizate:

Extracția dentară – manoperă prin care un dinte este îndepărtat de la nivelul arcadei dentar, atunci când #LifeDentist-ii nu îl mai pot salva prin nicio altă manoperă conservatoare

Odontectomia – reprezintă un tip aparte de extracție dentară, realizată atunci când există situația unui dinte inclus în os (mai ales atunci când vine vorba de molarii de minte) 

Chistectomia – extirparea unui chist printr-o manoperă chirurgicală, fie că sunt de natură inflamatorie sau apărute în cursul dezvoltării unui dinte 

Sinus lifting – procedură chirurgicală prin care se realizează o adiție de os pe sub membrana sinusală, care căptușește sinusul maxilar (se realizează în special înainte intervențiilor de inserarea a implanturilor dentare) 

Implantologie laser – inserarea unui implant pe post de rădăcină artificială, de care se va atașa o coroană dentară pentru a restaura fizionomia și funcționalitatea cavității orale 

5 motive să alegi chirurgia dentară laser

Indiferent de tipul de interveție care urmează a fi realizată, echipa de #LifeDentisti este  înarmată cu foarte multă răbdare pentru a comunica cu pacientul înaintea începerii ședințelor de tratament. Astfel, inclusiv în cazul manoperelor chirurgicale laser, pacientul are parte de informații clare cu privire la beneficiile laserului dentar: 

Efect bactericid și sterilizant, care diminuează riscul de infectare postoperatorie

Stimularea regenerării – gingia se reface mult mai repede și mai ușor 

Scade edemul postoperator (umflatura) si durerile

Grabeste vindecarea

Alege clinica stomatologică Life Dental Spa! 

Atunci când pacienții pășesc pentru prima dată în clinica dentară Life Dental Spa, iau contact cu întregul ambient al dental spa-ului din centrul capitalei: echipa de #LifeDentisti creează o atmosferă caldă, prietenoasă, care diminuează anxietatea pacientului. 

De asemenea, #LifeDentist-ii au mare grijă să comunice cu pacientul și să îl informeze cu privire la toate aspectele tratamentului, iar laserul stomatologic scade considerabil disconfortul din timpul si de dupa ședințele de terapie. 

Programează-te ACUM și beneficiază de tratamentele chirurgiei dentare cu laserul stomatologic!

related posts