Cum porți rochia slip din satin la diverse ocazii


O piesă vestimentară tot mai prezentă pe podiumurile de modă este rochia slip, cunoscută și drept rochia furou. Un adevărat trend al verii, aceasta poate fi integrată în diverse asocieri stilistice îndrăznețe, care să te scoată din tipare. 

Tag-uri:

În acest sezon este momentul să ieși din zona confort și să experimentezi și tu farmecul rochiilor slip din satin. Poartă-le la diferite ocazii, inspirându-te din propunerile și ideile noastre!

Creează un layering interesant 

Am recunoscut deja că rochia furou este o piesă de vestimentație destul de îndrăzneață, motiv pentru care înțelegem dacă nu vrei să o porți în ținute provocatoare. O idee foarte cool de asortare a acesteia constă în crearea unui layering interesant care să acopere acele părți ale corpului pe care, acest model de rochie, prin natura sa, le-ar lăsa la vedere în mod normal. De exemplu, poartă o rochie furou midi cu un tricou alb pe dedesubt și adaugă în partea inferioară a corpului o pereche de bocanci. Dacă te pasionează stilul rock, accesorizează ținuta și cu câteva brățări cu ținte sau cu un chocker. 

Gândește un outfit ”cuminte” pentru birou

Rămânem în zona outfiturilor ”cuminți” și îți prezentăm un outfit pe care îl poți purta atunci când mergi la birou. Pornind de la o rochie slip din satin simplă, fără inserții dantelate, adaugă un blazer supradimensionat (pe care îl poți strânge pe lângă corp folosind o centură lată) și o pereche de balerini. Definește-ți look-ul cu un coc lejer și un make-up natural și ești gata să faci față provocărilor de la job.

Asortează rochia furou într-un look de vacanță

Fiind o piesă vestimentară care îți asigură confortul termic la fiecare purtare și denotând feminitate și prospețime, rochia furou este ideală pentru o ținută de vară. Ia-o cu tine în vacanța la mare și asorteaz-o simplu, cu o pereche de sandale cu talpă plată, o pălărie de soare și o geantă de plajă supradimensionată, împletită. Pentru ca această combinație de piese să fie cât mai summerish optează pentru o rochie slip din satin într-o nuanță pastelată. 

Poartă un slip dress cu inserții dantelată pentru ocaziile speciale 

Rochia slip se numără printre cele mai iubite modele de rochii pentru nunți. Pentru evenimentele de acest gen, mizează însă pe o rochie furou din satin cu inserții din dantelă, de preferat într-o nuanță închisă - negrul fiind chiar o alegere de top! Completează-ți ținuta cu sandale strappy (eventual argintii), cu cercei statement cu pietre și cu un clutch elegant. 

Îmbracă-te pentru o petrecere de cocktail 

Cocktail party-ul este un eveniment care impune o ținută elegantă și relativ sobră, însă noi credem că ar trebui să încerci și altceva în afara de rochia neagră cu croi clasic. Asul din mânecă este și de această dată rochia furou pe care o poți asorta într-o manieră inedită, dar foarte sofisticată: cu o cămașă albă pe dedesubt, eventual una inspirată de modelele bărbătești. Strânge-ți părul într-o coadă joasă, cu cărare pe mijloc și optează pentru o pereche de cercei cu perle. În picioare, alege fie o pereche de stiletto negri, fie botine în această variantă cromatică. Poartă o geantă delicată cu lanț, de mărime medie și vei arăta spectaculos!

Rochia slip din satin este un must-have al momentului, aceasta fiind din ce în ce mai prezentă nu doar pe catwalk, dar și în oferta magazinelor cu haine pret-a-porter. Alege și tu o rochie furou neagră sau într-o nuanță neutră și creează cu ajutorul său ținute inspirate și elegante, potrivite pentru diverse ocazii!

FOTO: SHUTTERSTOCK

related posts

Modifică setările cookies