(P) 5 avantaje ale frigiderelor side-by-side


Frigiderele side-by-side aduc în același loc tehnologii de ultimă generație pentru conservarea alimentelor, spații de depozitare mult mai generoase, linii și nuanțe ce permit integrarea unui astfel de produs într-o bucătărie modernă. 

Tag-uri:

Ales într-un mod inspirat, un frigider side-by-side poate oferi o calitate a stilului de viață mult mai ridicată. Așadar, înainte de a cumpăra un astfel de produs hi-tech pentru spațiul bucătăriei, află din rândurile de mai jos care sunt cele mai importante criterii de alegere, pentru o investiție cu adevărat inspirată: 

Frigiderele side-by-side oferă sisteme de răcire independente 

Fiecare zonă de răcire a unui frigider side-by-side de calitate vine cu propriul sistem de răcire, dar și cu propriul compresor.

Acesta este motivul pentru care cele două părți (congelatorul / frigiderul) ale unui frigider side-by-side bun funcționează independent una față de cealaltă.

În cazul în care congelatorul sau frigiderul se confruntă cu o defecțiune a sistemului de răcire, cealaltă zonă poate funcționa în continuare, fără probleme. 

Frigiderele side-by-side împiedică împrăștierea mirosurilor

Congelatorul și frigiderul din structura unui astfel de aparat funcționează separat, fiind totodată despărțite de o structură impenetrabilă.

Pentru că nu există nici măcar o singură cale de tranzit dintre frigider către congelator (și invers), nu există riscul ca mirosurile neplăcute să pătrundă în spațiul pentru depozitare. În cazul în care pui un aliment pe rafturile frigiderului, al cărui miros este unul puternic, alimentele din zona “No Frost” a congelatorului nu vor fi afectate. 

Frigiderele side-by-side garantează eficiență energetică

Aceste frigidere side-by-side dispun de dimensiuni generoase, iar cantitatea consumată de curent electric poate reprezenta o problemă pentru bugetul familiei, în cazul în care nu se alege un produs ECO.

Scara de eficiență energetică a frigiderelor side-by-side este cuprinsă între A (cea mai bună clasă de eficiență energetică) și G (cea mai slabă clasă de eficiență energetică), cărora li s-au adăugat ulterior alte trei clase superioare (A+, A++, A++), datorită inovațiilor tehnologice.  

Cu cât frigiderul side-by-side este inclus într-o clasă energetică mai mare, cu atât consumul de energie electrică va fi unul mai scăzut. Chiar dacă prețul unui frigider side-by-side ECO poate fi unul pe măsura beneficiilor oferite, acesta va fi amortizat începând chiar din prima lună, datorită facturilor mult mai mici la curent electric. 

Frigiderele side-by-side 

Mai mult spațiu, mai multe posibilități de așezare a alimentelor, atât în zona de congelator, cât și în cea de frigider. Să nu uităm nici de spațiile disponibile pe cele două uși ale acestui aparat frigorific, ce oferă și mai multe oportunități pentru așezarea alimentelor păstrate la rece.

Anumite modele de frigidere side-by-side dispun de rafturi din sticlă securizată, mult mai simplu de curățat și care pot fi scoase cu ușurință, pentru a facilita și mai mult spațiu de depozitare. 

Frigiderele side-by-side permit un acces facil la alimente

Datorită spațiului mare de depozitare, un frigider side-by-side îți permite să aranjezi așa cum dorești alimentele. O soluție optimă de aranjare: gruparea alimentelor pe categorii.

Brânzeturile și lactatele în zona lor bine definită, fructele și legumele în compartimentele speciale “No Frost” etc. O altă soluție excelentă pentru a păstra ordinea în spațiul frigiderului: alimentele noi se așază în spatele celor vechi, pentru a împiedica astfel stricarea lor. 

Iată care sunt doar câteva dintre principalele beneficii pe care un frigider side-by-side le poate oferi. Chiar dacă ocupă un spațiu considerabil în decorul unei bucătării (mare atenție la specificațiile tehnice găsite pe site), aceste produse electrocasnice pot oferi soluția potrivită pentru depozitarea unei cantități mari de alimente, atât în zona congelatorului, cât și în cea a frigiderului.

Cauți pe net locul ideal în care să te bucuri de o gama diversificată de frigidere side-by-side? Click pe link și alege modelul potrivit nevoilor tale!

related posts