(P) 5 cadouri accesibile, perfecte pentru orice ocazie


Alegerea unui cadou se poate dovedi o misiune foarte dificilă, mai ales dacă cel sau cea căruia dorești să-l oferi este o persoană deosebită și vrei să se bucure pe deplin de darul primit. 

Tag-uri:

De obicei, îți vin în minte sute de idei, iar deseori ajungi să intri în criză de timp și lucrurile se precipită. Un cadou perfect trebuie să fie potrivit ocaziei sau evenimentului iar acesta este primul aspect pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când urmează să iei o decizie.

Din fericire, există și o categorie aparte de cadouri care se potrivesc pentru orice fel de ocazie sau eveniment, iar în cele ce urmează îți sugerăm câteva idei.

Decorațiuni pentru casă

Un obiect decorativ pentru locuință este potrivit oricând, fie că e vorba de un cadou de nuntă, cadou de casă nouă, de aniversare sau cadou de Crăciun. Dacă acesta are și o anumită utilitate, cu atât mai bine, însă este important să fie un obiect elegant, realizat cu bun gust și să se potrivească stilului persoanei căreia vrei să-l oferi.

Spre exemplu poți personaliza o rama foto cu un mesaj special sau o imagine simbolică, iar dacă vrei să o dăruiești unei persoane foarte apropiate, cum ar fi un membru al familiei, poți înrăma și o fotografie care să vă amintească de un moment deosebit, trăit împreună.

Dulciuri și o băutură fină

Femeile apreciază întotdeauna o cutie cu bomboane de ciocolată și un buchet de flori, în timp ce bărbații se bucură ori de câte ori primesc o sticlă de vin bun sau o altă băutură fină pe care nu o pot savura în fiecare zi. Este un cadou simplu, ușor de procurat, însă întotdeauna trebuie să pui accent pe calitate. Pentru doamne, caută dulciurile cele mai fine cu arome deosebite, iar pentru domni, mergi la sigur cu un vin vechi, un whisky de colecție sau orice băutură care are ceva deosebit.

Jocuri de societate

Acestea constituie un bun prilej de a aduna familia împreună sau pentru a petrece o seară plăcută în companie prietenilor, așa că un astfel de cadou va fi primit oricând cu mare bucurie.

Avantajul este că un joc de societate poate fi la fel de bine un cadou individual, oferit cu ocazia zilei de naștere ori de Crăciun, dar și unul pentru întreaga familie, care poate fi oferit la aniversarea căsătoriei sau cu ocazia mutării în casă nouă.

Un set de veselă sau alte accesorii utile

Este cadoul ideal pentru doamne, potrivit în aproape orice ocazie, însă și pentru domni există alternative viabile. Astfel în timp ce doamnele se vor bucura de un set cât mai complex de vase de bucătărie, tacâmuri sau veselă pentru servirea mesei, domnii apreciază accesoriile pentru vin, uneltele de grădinărit sau trusele de scule.

Parfumuri sau cosmetice

Parfumurile sunt altă idee de cadou perfect pentru orice ocazie și eveniment, fiind apreciate în egală măsură atât de femei, cât și de bărbați. Trebuie doar să te documentezi puțin în prealabil, pentru a afla care sunt preferințele persoanelor respective în materie de parfumuri și a te asigura astfel că darul va fi sută la sută pe placul lor.

De asemenea, femeile sunt foarte încântate și de trusele de cosmetice, iar bărbații se bucură atunci când primesc o nouă mașină de ras ori un set complet pentru bărbierit.

Indiferent care va fi alegerea făcută, de fiecare dată trebuie să pui accentul pe calitate și bun gust. De asemenea, în cazul cadourilor pentru care contează mult și brandul, trebuie să ai mare grijă ca produsul respectiv să fie unul original, pentru ca ar fi foarte stânjenitoare situația în care vei realiza că ai oferit un cadou contrafăcut.

related posts