(P) Alege perne în funcție de poziția în care dormi! Iată cum să procedezi


Cu toții avem o anumită poziție preferată de somn! Cu siguranță și tu ai una, cea în care reușești să adormi ca un copil și care te ajută să te trezești a doua zi plină de energie!

Tag-uri:

Indiferent care este aceasta, ai nevoie de perne care să îți ofere suportul necesar, care să îți permită să te bucuri de un somn pe cât de odihnitor, pe atât de sănătos! Iată ce tip de perne este recomandat să achiziționezi în funcție de poziția de somn!

Dacă dormi pe spate

Poziția „soldatului” este cea în care dormi drept, cu mâinile întinse pe lângă corp. Dacă ești una dintre persoanele care se odihnesc astfel, ai nevoie de perne care să îți susțină spatele și gâtul, astfel încât coloana ta să rămână dreaptă. În această situație, încearcă pernele fagure. Asamblate în mai multe compartimente egale ca dimensiune și umplute cu aceeași cantitate de material, acestea te ajută să obții postura ideală pentru somn.

Alte versiuni mai relaxate pentru dormitul pe spate includ poziția „steaua de mare” (cea în care dormi cu mâinile în sus, depărtate) sau poziția „privitorului la stele” (cu mâinile sub cap sau sub pernă). Pentru acești somnoroși, alegerea unor modele din puf de gâscă este minunată, mulțumită flexibilității obținute prin umplutura din pene și puf de gâscă.

Dacă dormi pe o parte

Cea mai populară poziție de somn este considerată poziția fetusului. Dacă și tu te numeri printre cei care preferă să se odihnească astfel, este recomandat să pui o pernă între genunchi pentru a reduce tensiunea acumulată la mușchii spatelui.

Sau poate te numeri printre iubitorii de moale si pufos, adică printre cei care adorm îmbrățișându-și perna. În cazul în care faci parte din categoria celor la care somnul vine doar prin îmbrățișări strânse, ai nevoie de o pernă flexibilă, moale, pufoasă și plăcută la atingere.

Celor care dorm pe o parte li se recomandă piese din lână merinos. Deosebit de confortabilă, această pernă este elastică pe toată suprafața, iar conținutul ei nu se aglomerează cu timpul.

Dacă dormi pe burtă

Somnul pe burtă este cunoscut drept poziția „cădere liberă”, în care îți ții mâinile în sus, în jurul pernei, și capul într-o parte. Cei care se odihnesc în această postură sunt oameni relaxați, comunicativi, care iau decizii fără să stea pe gânduri. De asemenea, sunt persoane destul de sensibile, care nu reacționează prea bine la stres.

Totuși, nu este recomandat să adopți această poziție de somn (considerată nesănătoasă) din cauza tensiunii care apare la nivelul gâtului. Dacă nu reușești să îți schimbi poziția, pune o pernă sub abdomen sau alege o pernă mai joasă, poziționată sub cap.

Astfel, dacă dormi pe burtă, ți se recomandă obiecte antialergice cu nanofibră. Au un volum redus și sunt extraordinar de flexibile, fiind recomandate chiar și pentru copii. Când dormi pe burtă, nu ai nevoie de o pernă voluminoasă, ci de una de dimensiuni mici și ușor maleabilă. Din aceste considerente, ar trebui să le alegi cu încredere pe cele din nanofibră!

Doar cu ajutorul unui somn sănătos și odihnitor vei reuși să fii productiv, pozitiv și plin de energie în timpul zilei. Pernele și salteaua trebuie alese în funcție de poziția în care te odihnești, astfel încât să primești un plus de confort. Accesează magazinul online PatulMeu.ro și alege doar ce e mai bun pentru patul și somnul tău!

FULLSCREEN
(P) Alege perne în funcție de poziția în care dormi! Iată cum să procedezi
  • /

related posts