(P) ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401): o experiență pentru o viață plină de culoare


De la un an la altul, ASUS creează noi modele Zenbook mai ușoare și mai rapide care înglobează funcții inovatoare ce ajută utilizatorul. Și în modelul ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401) se regăsesc liniile de design Zenbook, ușor de recunoscut într-un corp de doar 15.9 mm grosime și 1.4 kg greutate. 


Ecranul excelent cu tehnologie OLED oferă performanțe maxime datorită tehnologiei ASUS Intelligent Performance alături de inovatorul NumberPad 2.0.

Fie că vorbim de creatorii de conținut, de cei care caută o unealtă care să-i ajute să fie productivi oriunde s-ar afla, sau de cei care pun accent pe capabilitățile multimedia, ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401) se potrivește oricărui utilizator care caută cele mai bune tehnologii.

Acesta redefinește conceptul de portabilitate fără compromisuri, fiind o unealtă pe care cei care călătoresc mult și au nevoie să lucreze oriunde s-ar afla se pot baza zi de zi, la fel cum este un companion de succes când vine vorba de momente de relaxare în fața unui conținut multimedia.

Mobilitate excelentă, performanțe fără efort

ASUS a păstrat aspectul Zen, atemporal, al gamei, adăugând câteva linii noi modelului Zenbook 14X OLED (UX5401) și componente de ultimă generație care includ procesoare Intel Core i7 din generația a 11-a cu grafică Iris Xe, memorie LPDR4X la 4256 MHz și un SSD PCle 4.0 care rămâne rece chiar și la viteze amețitoare ce pot atinge 6500 MB/s.

Performanțele la care ajunge acest laptop sunt amplificate cu pâna la 70% de ASUS Intelligent Performance și de folosirea soluției de răcire IceCool Plus care permite selecția rapidă a unuia dintre cele trei moduri de funcționare direct din aplicația MyASUS. Senzorul de amprentă integrat în butonul de Power îl face pe micul gigant să revină la viață în doar câteva secunde, iar datorită balamalei ErgoLift poți partaja ecranul cu ușurință în întâlnirile de lucru sau în timpul liber cu prietenii pentru că permite deschiderea completă, la 180 de grade.

Deși dimensiunile reduse ale carcasei nu au permis integrarea unei tastaturi de dimensiune completă, inginerii ASUS au găsit o soluție ingenioasă: au integrat NumberPad 2.0 în touchpadul laptopului, acesta putând fi activat rapid datorită butonului dedicat.

Utilizatorii acestui ultraportabil vor aprecia gama completă de porturi cu care ASUS l-a dotat: doi conectori Thunderbolt 4 USB Tip-C, jack audio, o mufă USB Tip-A și un cititor de carduri micro SD. Productivitatea este sporită și de conexiunea fără fir asigurată de placa de rețea WiFi 6 din clasa Gigabit care elimină latențele la încărcarea site-urilor și a aplicațiilor.

ASUS OLED: o experiență vizuală fără egal

Ecranul OLED cu care este echipat ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401) este o experiență cu adevărat specială. Pe lângă suportul pentru control tactil, impresionează și datorită aspectului 16:10 care se traduce prin mai mult spațiu pe înălțime pentru o productivitate sporită.

Tehnologia OLED care se permite controlul individual al fiecărui pixel oferă un contrast infinit de 1.000.000:1, o gamă dinamică HDR pentru un realism nemaiîntâlnit, precum și culori ultra-vii pentru că afișajul laptopului Zenbook 14X OLED (UX5401) redă întreg spectrul de culoare DCI-P3 oferind imagini la calitate cinematografică.

Pentru utilizarea în medii profesionale, culorile nu sunt doar foarte vii, dar si calibrate corect, fiind validate PANTONE și certificate VESA DisplayHDR True Black 500. Vei fi uimit de experiența vizuală atât la utilizarea în medii de lucru unde acuratețea imaginii și culorilor este importantă, cât și la redarea conținutului multimedia. 

Laptopurile Zenbook 14X OLED sunt disponibile în eShop ASUS România în mai multe configurații pentru orice situație: ASUS Zenbook 14X OLED (UX5400) care este propulsat de procesoare Intel din generația 11, SSD-uri rapide cu interfață PCle 4.0 și Scree Pad, un ecran intuitiv in touchpad controlat cu ScreedXpert; ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401) - model dotat cu procesoare Intel generație 11, unități de stocare NVMe conectate pe PCle 4.0, NumberPad integrat în touchpad și ASUS Zenbook 14X OLED (UM5401) cu procesoare AMD până la Ryzen 9  5900HX și chipuri grafice integrate din familia Radeon.

Toate modelele îți aduc în momentul achiziției acces gratuit timp de trei luni la suita de programe Adobe Creative Cloud, cea mai folosită gama de aplicații pentru creatorii de conținut, precum și 100 GB spațiu de stocare în cloud pentru salvarea și partajarea proiectelor. 

În plus, poți participa în Campania Părerea ta contează, publicând o recenzie pe una dintre platformele participante, și vei primi bonus încă un an de garanție pentru noul tău Zenbook 14X OLED.

related posts

Modifică setările cookies