(P) Cămașa boyfriend: un cadou rafinat pentru femeia din viața ta


Sunt cazuri în care hainele masculine stau la fel de bine (sau mai bine) pe femei, motiv pentru care nu este o coincidență că blugii și cămășile boyfriend sunt în plină ascensiune și nu lipsesc din cele mai noi colecții destinate doamnelor în sezonul primăvară-vară 2020.

Tag-uri:

Cămașa boyfriend este o expresie a direcției lejere din fashion, o abrodare confortabilă pe care moda a îmbrățișat-o. Astfel, să optezi pentru o piesă din vestimentația iubitului nu mai e de mult doar un gest romantic, ci a devenit o adevărată declarație de stil.

Acum că luna iubirii a trecut, prima lună de primăvară vine cu nenumărate ocazii de a oferi cadouri inspirate iubitei sau soției, iar o cămașă boyfriend de calitate superioară este mai mult decât o alegere perfectă.

Când coordonatele corporale și respectiv măsurile la cămașa ale partenerilor sunt asemănătoare, cămașa vine cu un avantaj: poate fi purtată de amândoi.

Element de bază în vestimentația masculină, cămașa devine o piesă desăvârșită atunci când ajunge în garderoba unei femei.

Ori de câte ori o poartă cu jeans și o bluză peste sau ca pe o rochie, într-o după-masă relaxantă de weekend petrecută acasă, această piesă de vestimentație este reconfirmată ca unul din tributele aduse de bărbați femeilor pentru grija lor față de ei.

Fiind o piesă vestimentară populară, este destul de răspândită, ceea ce o face ușor de găsit în magazinele ready-to-wear, însă în spatele unei cămăși boyfriend îndrăgite cu adevărat stau autenticitatea, delicatețea țesăturii și, nu în ultimul rând, personalizarea.

Poți transforma cămașa boyfriend într-un cadou cu adevărat special apelând la specialiști cu zeci de ani expriență în confecționarea cămășilor masculine.

În cadrului unui atelier dedicat vestimentației pe comandă, cămașa poate fi personalizată până la cele mai mici detalii – de la țesătură, nasturi, culoare, până la dimensiuni, guler și alte aspecte prin care ai garanția că mesajul care ajunge la persoana care primește cămașa este cel mai aproape de ceea ce ți-ai dorit să transmiți: respect și apreciere.

O cămașă boyfriend de calitate superioară, personalizată are mult mai multe atuu-uri decât una care se încadrează în această tipologie și atât.

O cămașă confecționată pe comandă pe conformația doamnei într-un atelier autentic devine un cadou deosebit, cu o încărcătură personală.

Un loc în care poți așterne cele mai fine țesături din lume pe cea mai fină piele este și atelierul SARTO bespoke, care și-a extins oferta și a conturat un astfel de produs pentru a corespunde și celor mai fine cunoscătoare, cu aceeași atenție pentru detalii pe care o acordă fiecărui produs ieșit din atelier.

O astfel de cămașă nu este doar foarte specială, ci are și o mulțime de funcționalități ce vor satfisface și cele mai pretențioase așteptări.

Paradoxal de elegantă

Deși vorbim despre o cămașă masculină, cămașa boyfriend arată extrem de feminin pe doamnele care aleg să o poarte. Dacă în combinație cu o pereche de jeans formează o ținută casual de succes în doar câteva minute, în combinație cu o fustă midi amplă, o fustă conică sau pantaloni de costum și stilettos formează o ținută elegantă cât ai zice fashion.

Neașteptat de confortabilă

Cămașa masculină este printre puținele piese care reușesc să adauge extravaganță unei ținute confortabile. Oare din acest motiv e atât de prezentă în ținutele casual ale vedetelor? Când vine vorba de o ținută casual de succes combinația cămașă boyfriend, jeans și încălțăminte street style este câștigătoare. Dacă femeia este înaltă, jeanșii pot fi boyfriend și încălțămintea pantofi sport cu talpă dreaptă, dacă este minionă – jeanșii pot fi skinny, iar încălțămintea cu toc sau platformă.

Intrigant de utilă

Dincolo de aspectele estetice, o cămașă confecționată în atelierul SARTO bespoke vine cu câteva avantaje greu de ignorat chiar și de cele mai pretențioase gusturi. Folosirea țesăturilor de la unii dintre cei mai apreciați producători, precum Contoficio Albini sau Thomas Mason și rezistența lor incredibilă la șifonare este semnătura cămășilor SARTO. Astfel, oricum ar decurge ziua, cămașa rezistă.

Dincolo de stereotipurile care au consacrat-o, cămașa masculină este un must în garderoba tuturor. Specializați în atingerea celor mai înalte așteptări, consilierii SARTO sunt gata să-i îndrume pe toți cei care doresc să facă un cadou deosebit în luna femeii.

Cămașa poate fi confecționată pe comandă pe conformația doamnei sau pe cea a domnului, urmând a fi personalizată până la cel mai înalt detaliu, ca orice produs de comandă SARTO. Luna martie este ocazia perfectă de a face un cadou deosebit cu o încărcătură personală și de a așterne cele mai fine tesaturi din lume pe cea mai fină piele, cea a femeilor din jurul nostru, îmbrăcând frumosul în frumos.

FULLSCREEN
(P) Cămașa boyfriend: un cadou rafinat pentru femeia din viața ta
  • /

related posts