(P) Cât costă implantul dentar și pașii pe care trebuie să îi urmezi înainte și după intervenție


Implantul dentar nu mai este demult o noutate în medicina stomatologică și reprezintă cea mai bună soluție atunci când vrem să avem o dantură estetică, dar mai ales sănătoasă.

Tag-uri:

Deși este o procedură invazivă, care poate dura și câteva luni – pentru toate procedeele dinainte și de după implantul propriu-zis, medicii stomatologi ne asigură că operația este sigură și este cea mai reușită intervenție chirurgicală din punct de vedere medical.

Potrivit medicului stomatolog Ionuț Leahu, de la Clinicile Dr.Leahu, cu o experiență de zece ani în spate și peste 50.000 de implanturi realizate, în cazul unui implant trebuie avute în vedere mai multe aspecte, care pornesc de la particularitățile fiecărui pacient în parte, apoi tipul de implant care se face, precum și indicațiile pe care pacienții trebuie să le respecte cu strictețe, după intervenție.

Secretul unui implant bun, care să preia funcțiile unui dinte natural, țin de șurubul din titan și de implantul propriu zis. Cel mai imporant este să înțelegem foarte bine partea de bio-mecanică, adică integrarea implantului în os și ăntr-o gingie sănătoasă, dar trebuie să ne gândim și ce forță va primi acel implant. Este foarte important să adaptăm dimensiunea implantului la forțele masticatorii pe care le va exercita pacientul pe acest șurub pe care îl implantăm”, explică medicul Ionuț Leahu.

Citește mai multe pe stirileprotv.ro

related posts

Modifică setările cookies