(P) Ce este generatorul de abur și la ce este utilizat


Munca croitorilor a devenit, în ultimii ani, mult mai facilă datorită aparaturii moderne.


 

O mașină de cusut cu funcții adiționale multiple, un generator de abur performant și manechinele reglabile, alături de accesoriile realizate din materiale mult mai rezistente și calitative – toate acestea conduc către o eficiență sporită a activităților din cadrul fabricilor și atelierelor de creație vestimentară.

În orice tip de business, aparatura performantă duce către rezultate mult mai bune și, ca urmare, la creșterea cifrei de afaceri. Totodată, aceasta le permite muncitorilor să fie mai eficienți, să aibă un randament mai mare și să-și dozeze mai bine efortul.

Și dacă vorbim despre toate tipurile de activități desfășurate într-o fabrică de confecții, trebuie să recunoaștem că una dintre cele pentru care se alocă cel mai mult timp este călcatul.

Pentru eficientizarea acesteia, fabricile și atelierele trebuie dotate cu generatoare de aburi performante, adaptate unui astfel de mediu. 

Dar ce sunt mai exact aceste aparate, cum și la ce se utilizează ele și ce beneficii aduc utilizatorilor? Vom răspunde acestor întrebări în cele ce urmează.

 

Ce este un generator de abur?

Folosit pentru a netezi țesăturile, generatorul de abur reprezintă varianta superioară și mult mai eficientă a fierului de călcat clasic. Așa cum reiese și din numele său, acest echipament generează aburi suficient de puternici pentru a întinde și netezi țesăturile.

Pentru a fi pus în funcțiune, el trebuie conectat la stația de călcat, operațiunea de călcare devenind astfel mult mai rapidă, mai eficientă și mai ușoară. 

Desigur, și fiarele de călcat clasice generează aburi, însă puterea și cantitatea acestora este incomparabilă cu cea a generatoarelor, mai ales atunci când este vorba despre volume impresionante de articole textile. 

Cei care lucrează în acest domeniu sunt conștienți că investiția într-un astfel de aparat este pe deplin justificată prin prisma eficienței și a beneficiilor aduse, atât la nivel de firmă per ansamblu, cât și la nivel de randament per lucrător. 

 

Utilizarea generatoarelor de aburi în industria textilă și beneficiile aduse

 

Din fericire, astăzi cei care lucrează în domeniu beneficiază de generatoare de abur puternice, aparate care îi ajută foarte mult în eficientizarea activității. Iată care sunt principalele avantaje pe care aceștia le-au sesizat în urma folosirii lor:

timpul alocat acestei activități este redus semnificativ (prin comparație cu cel alocat activității tradiționale de călcat, prin intermediul fiarelor clasice);

îndreptarea țesăturilor se realizează mai bine, mai profesional, datorită faptului că aburul puternic are capacitatea de a îndrepta chiar și cele mai dificile cute;

temperatura foarte crescută a aburilor generați are capacitatea de a distruge orice mircroorganism aflat pe țesătură, dezinfectând-o astfel într-un mod non-toxic; 

gradul de deteriorare al articolelor textile în urma acestei activități este mult mai mic.

Pentru ca muncitorii din fabricile de textile și cei din atelierele de creație să poată beneficia de toate aceste avantaje, aparatul trebuie achiziționat de la un furnizor specializat în acest domeniu. 

Și pentru că am ajuns la acest capitol, amintim de Bro Rom, o companie cu peste 15 ani de experiență în furnizarea unora dintre cele mai apreciate mașini de cusut și de brodat industriale. Compania comercializeaza, de asemenea, și generatoare de abur de ultimă generație, capabile să satisfacă o foarte mare parte din nevoile clienților. 

Nu divulgăm mai multe informații, însă te îndrumăm către site-ul brorom.ro pentru a descoperi produsul ideal din categoria generatoarelor de abur! 

related posts

Modifică setările cookies