(P) Creează cu ASUS: cea mai cuprinzătoare gamă de laptopuri de creație


Persoanele cu talent creativ nativ, fie că ne referim la cei cu înclinație spre desen, fotografie, cinematografie, artă, animație, game design sau proiectare, necesită un calculator adecvat pentru fluxurile de creație digitale moderne, iar ASUS oferă laptopuri cu funcții specifice și cu performanțe extraordinare prin modelele ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED, ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED și ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED.

Tag-uri: #Asus

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED: pentru creatorii de pretutindeni

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED se adresează creatorilor de orice fel, influencerilor, streamerilor, vloggerilor, muzicienilor și nu doar lor, oferind capabilități foarte bune într-un spațiu redus, portabil, și cu un design actual care se potrivește oricărui stil grație capacului cu model unic ce imită o țesătură sau cu o textură de aluminiu anodizat, ambele variante fiind gândite pentru a respinge amprentele și petele.

Unele modele ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED vin configurate cu ecrane OLED validate PANTONE care pot afișa integral spațiul de culoare DCI-P3. Ce avantaje aduce acesta pentru un creator? Pur și simplu o viziune creativă transpusă cu precizie, culori fix așa cum și le-a închipuit creatorul, un rezultat final de care și alții se pot bucura în egală măsură datorită calibrării fără egal a panoului.

O funcție nouă care vine în ajutorul creatorilor este ASUS DialPad, un controler rotativ integrat în touchpad, o interfață virtuală care oferă acces rapid la cele mai des utilizate funcții și care permite un control precis și intuitiv al instrumentelor din programele Adobe compatibile.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED: alegerea creatorilor productivi

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED este o alegere excelentă pentru artiștii care activează în domeniul editării video, pentru graficieni și cei care fac animație sau desenează, în special datorită prezenței ecranului secundar tactil ScreenPad Plus, cu rezoluție 4K, un afișaj la fel de fin ca cel principal tactil OLED. Cele două pot fi utilizate intuitiv pentru design grafic cu ajutorului stylusului care poate distinge nu mai puțin de 4096 de nivele de presiune.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED este foarte adaptabil și în spații de lucru extinse, putând fi conectat rapid la ecrane 8K și chiar 10K datorită conexiunii HDMI 2.1. Controlul fără întreruperi al acestui număr spectaculos de pixeli este posibil datorită folosirii de plăci video până la NVIDIA GeForce RTX 3080.

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED: gândit pentru creatorii profesioniști

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED este o puternică stație de lucru mobilă care poate fi echipată cu grafică rapidă NVIDIA RTX A2000. Indiferent de configurația aleasă, laptopul este suficient de capabil să ofere o experiență de lucru fără precedent în condiții de performanță și stabilitate ireproșabile, adecvate chiar și pentru cele mai solicitante tipuri de activități precum proiectare 3D, arhitectură și design, inginerie, cinematografie, animație sau game design.

Caracteristicilor tehnice spectaculoase li se alătură și un ecran 4K OLED calibrat și certificat Calman, soluția de calibrare software utilizată în prezent în mediile profesionale, precum și certificarea Independent Software Vendors ISV care practic garantează rularea stabilă, fără probleme, a celor mai importante aplicații pe configurația hardware aleasă.

Din punctul de vedere al componentelor, ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED este echipat cu memorie RAM cu funcție ECC de corecție automată a eventualelor erori de transfer apărute, două unități de stocare tip NVMe conectate pentru viteză dublă în mod RAID 0 și un cititor de carduri SD Express 7.0 care oferă viteze de transfer de 10 ori mai rapide pentru pozele și clipurile pe care urmează să le prelucrezi.

Piesa cea mai interesantă este, fără îndoială, ASUS Dial, o rotiță fizică amplasată între tastatură și touchpad, care oferă experiența și ușurința de utilizare a controlerelor dedicate din cadrul studiourile de producție. Rotirea și apăsarea ASUS Dial se traduce în acțiuni precum zoom pe imagini, scroll în liste lungi, ajustarea luminozității ecranului, volumul difuzoarelor, controlul mărimii pensulei în Photoshop, ca să numim doar câteva lucruri ce pot fi controlate rapid și intuitiv. Personalizarea totală a opțiunilor din meniurile ASUS Dial pentru optimizarea propriilor fluxuri de creație se poate face prin intermediul aplicației ProArt Creator Hub.

Mai multe informații despre aceste laptopuri pentru creatori ASUS menționate mai sus se găsesc pe pagina Create with ASUS, unde vei găsi detalii complete despre specificațiile, funcțiile și configurațiile disponibile, precum și mărturii de la artiștii ProArt.

Pentru fiecare laptop ASUS pentru creatori cumpărat în această perioadă vei primi trei luni de acces gratuit la toate programele din suita Adobe Creative Cloud, o colecție software dedicată creatorilor de conținut care face pereche perfectă împreună cu o serie de laptopuri proiectate pentru a satisface exigențele mediilor de lucru profesionale.

O ultimă mențiune: dacă dorești să participi în campania Părerea ta contează care se desfășoară tot în această perioadă, poți să o faci simplu publicând o recenzie de utilizare de minim 200 de caractere pe platforma preferată dintre cele participante, și primești automat un an de extindere a garanției produsului tău.

  • (P) Creează cu ASUS: cea mai cuprinzătoare gamă de laptopuri de creație

related posts

Modifică setările cookies