(P) Interviu cu We Do WOW Events


O nuntă ca în povești nu se întâmplă pur și simplu. Ea presupune multă pregătire și o atenție deosebită pentru detalii, condiții pe care cel mai ușor le îndeplinești prin colaborarea cu o companie ce oferă servicii de wedding planning, wedding design și wedding coordination.

Tag-uri:

De aceea, dacă ai în plan să-ți organzezi nunta în viitorul apropiat, ți-am pregătit în acest articol un interviu de excepție cu echipa We Do WOW Events, o companie cu 10 ani de experiență în domeniul organizării nunților.

Moderator: Bună ziua! Îmi pare bine să vă cunosc și mi-ar plăcea să aflu mai multe despre povestea We Do WOW

Events. Cine este echipa din spatele acestui proiect cu renume pe piața organizărilor de evenimente?

We Do WOW Events: Suntem o echipă cu o experiență de 10 ani, bazată pe istoria de succes a agenției Events by Carmen Ioniță. Avem în spate sute de evenimente reușite și feedbackuri pozitive. Noi realizăm o completare unică și fundamentală între ideea clienților și materializarea ei.   

Moderator: Care este diferența dintre un wedding planner, un wedding designer și un wedding coordinator?

We Do WOW Events: Un wedding designer creează conceptul nunții, tot ce ține de aspectul estetic, alegerea culorilor, florilor, luminilor și accesoriilor.

Un wedding planner este alături de miri de la prima întâlnire până în ziua evenimentului, oferă o listă cu furnizori pentru toate serviciile necesare, ajută la crearea bugetului de nuntă și urmărește respectarea lui.

În plus, este alături de miri la vizionări de locații, degustări și probe, ține legătura cu furnizorii și se asigură că totul este pus la punct. De asemenea, îi ajută pe miri să ia decizii, ca urmare a experientei acumulate.

Și în sfârșit, un wedding coordinator este persoana care își începe munca cu puțin timp înaintea evenimentului, se asigură că toți furnizorii cunosc programul zilei și amplasarea și aduc certificatele necesare dacă este cazul.

El este alături de miri în ziua evenimentului de dimineața până la final. Se asigură că în timpul nunții programul se respectă, iar în cazul în care apar anumite probleme le rezolva în cel mai scurt timp posibil.

Moderator: Care a fost prima nuntă pe care ați organizat-o și ce provocări ați întâmpinat?

We Do WOW Events: Noi am avut noroc și am început cu ce e mai greu și de aceea nu știm cum arată o nuntă fără provocări. Cele mai frumoase și mai creative nunți sunt cele pentru care clienții vin cu încredere în noi, se comunică foarte clar și nu există ideea de frică.

Prima nuntă cu organizare completă a fost în anul 2010 la Palatul Snagov, cu miri care au venit la noi pentru aranjamente florale și deși colega noastră Carmen Ioniță le-a spus că nu știm să organizăm evenimente, pentru clienți nu a contat și i-au zis că învațăm cu ei.

A fost o nuntă la care au cântat foarte multe formații, au avut artificii exterioare și un tort cu o tematică mai specială, destul de greu de realizat, pentru că se dorea un tigru și un porc în vârful tortului în loc de mire și mireasă.

A fost o perioadă grea cu un program dificil, iar cu o săptămână înaintea nunții mireasa a rugat-o pe Carmen să-i fie domnișoară de onoare. Cu alte cuvinte, a fost o nuntă specială din toate punctele de vedere, care are un loc aparte în sufletele noastre. 

Moderator: La ce servicii ar trebui să aștepte cuplurile care vor să se căsătorească, din partea unui wedding planner?

We Do WOW Events: În primul rând ar trebui să se aștepte la consultanță. Un wedding planner trebuie sa fie un ghid pentru viitorii miri, să le pună la dispoziție toate informațiile necesare pentru buna organizare a evenimentului și să le ofere din experiența lui de la alte evenimente. Un wedding planner trebuie să asigure mirii că evenimentul va fi așa cum își doresc.

Tot wedding plannerul este acela care poate să fie mediator în familie sau în rândul furnizorilor pentru ca toate părțile să fie mulțumite.

Pentru miri trebuie să se facă o echipă unde wedding plannerul să fie "șeful" și de aceea se recomandă ca acesta să aibă experiență, altfel pot să apară incidente neplăcute între părți.

Noi considerăm wedding plannerul un fel de avocat care apără drepturile mirilor și îi reprezintă pe aceștia în fața tuturor, inclusiv a invitaților, când aceștia sunt nemulțumiți sau au nevoie de răspunsuri la întrebările lor.

Moderator: Legat de tradiții și obiceiuri, ce preiau românii de la nunțile din străinătate despre care află din mass-media și ce țin morțiș să facă la fel ca părinții sau bunicii lor?

We Do WOW Events: Tinerii își doresc mai mult o petrecere reușită, decât un amalgam de tradiții. În mare parte se păstrează aruncarea buchetului și datul jos al voalului jos. Mai rar furatul miresei și aruncarea jartierei. Nu se mai joacă găina și nu se mai face bradul, sau alte tradiții.

Moderator: Care sunt motivele pentru care cuplurile aleg We Do WOW Events în locul altor companii din același domeniu de activitate?

We Do WOW Events: În primul rând pentru că nu spunem NU. Întotdeauna găsim soluții și facem tot posibilul ca mirii să aibă un eveniment așa cum l-au visat dintotdeauna.

Apoi, nu facem rabat de la calitate. Ne axăm foarte mult pe calitatea serviciilor și transformăm organizarea evenimentului într-o experiență, nu doar un to do. Și cel mai important este că suntem recomandați de 99% din cuplurile cu care am colaborat datorită soluțiilor pe care le găsim.

Moderator: Ce recomandări aveți pentru un cuplu cu un buget modest, dar care își dorește un eveniment deosebit? Pe ce ar trebui să se axeze în primul și în primul rând?

We Do WOW Events: Un cuplu care are un buget redus are nevoie de consultanță. Noi îi ascultăm, înțelegem ce fel de eveniment își doresc, de ce fac nunta și pe ce pun preț mai mult.

În urma unei ședințe de consultanță care durează aproximativ 2-3 ore.mirii pleacă de la noi cu lucrurile clare și pot lua decizii corecte. Când avem un buget redus este foarte important să fim atenți la serviciile pe care și le doresc, unele servicii trebuie excluse, astfel încât să respectăm bugetul.

Moderator: Îmi puteți povesti despre o nuntă impresionantă pe care ați organizat-o? Ce v-a marcat la acel eveniment?

We Do WOW Events: Am avut parte de o nuntă impresionantă în 2018, la Palatul Snagov.Mirii au știut exact ce fel de nuntă își doresc și de ce, au avut maximă încredere în noi, au avut șapte momente live și cele mai bune formații pentru evenimente din România, iar noi am avut buget pentru orice detaliu din conceptul realizat pentru nunta lor.

Sigur că ne-a rămas în suflet! Pentru noi, însă, fiecare eveniment cu organizare completă este impresionant. Fiecărui eveniment îi acordăm toată atenția noastră și mai mult decât atât,tot ce facem, facem cu iubire!

related posts