(P) Învață să asortezi corect articolele de încălțăminte damă din piele cu îmbrăcămintea!


Femeile își doresc să arate fabulos în orice moment din zi sau din noapte, așa că au nevoie de multe haine, pantofi și produse cosmetice. Din acest motiv, reprezentantele sexului frumos adoră să meargă la shopping! 

Tag-uri:

Nu mai e un secret pentru nimeni că femeile se întorc acasă cu sacoșele pline de haine și articole de încălțăminte damă din piele, iar după câteva zile se plâng iar că nu mai au cu ce să se îmbrace! 

Ei bine, dacă și ție îți place să fii la curent cu ultimele tendințe în materie de îmbrăcăminte și  încălțăminte, atunci ar trebui să știi cum să asortezi corect pantofii cu hainele pe care le porți. Iată care sunt sfaturile designerilor: 

- Atunci când îți achiziționezi articole de încălțăminte damă din piele care au tocul și talpa neagră, trebuie să le asociezi cu ținute elegante, deosebite. Pantofii trebuie să fie în nuanța hainelor sau să se potrivească cu una dintre culorile pe care le are ținuta ta. De exemplu, dacă ai un outfit multicolor, alege pantofi care să aibă una dintre nuanțele articolelor tale vestimentare. 

- Dacă vrei să porți o pereche de pantofi roșii, trebuie să alegi o rochie neagră sau maro. Pantofii de culoare roșie îți vor oferi un aspect sexy, elegant, așa că este important să îi asortezi corect cu ținuta ta. 

- Pentru hainele în nuanțe de bej, ai nevoie de încălțăminte damă din piele naturală de aceeași nuanță sau maro deschis.  

- Atunci când mergi la nunți sau la alte evenimente, alege pantofi sofisticați care să îți completeze perfect ținuta. Nu trebuie să porți articole de încălțăminte cu tocul foarte înalt, mai ales dacă ești mireasă, dar este esențial să alegi modele elegante. In cazul în care ești domnișoară de onoare și trebuie să porți o rochie bej, poți alege o pereche de sandale aurii, bej deschis sau bej închis care să aibă barete și un toc mediu.  

Cum să alegi articolele de încălțăminte damă din piele pentru iarnă?  

Cizmele și botinele cu toc înalt sunt ideale pentru rochii, pulovere și blugi. Femeile înalte și slabe pot alege să poarte o pereche de ghete care au tocul plat sau cizme scurte cu toc mediu, iar femeile scunde pot opta pentru cizme cu toc înalt. 

De asemenea, atunci când porți o rochie sau o fustă de lungime medie, este indicat să asociezi aceste ținute cu cizme lungi, elegante.

Cum să alegi tocul articolelor de încălțăminte damă din piele în funcție de înălțimea ta? 

- Femeile înalte pot opta pentru pantofi care au tocul de 5-8 cm. 

- Femeile de înălțime medie pot purta incaltaminte dama piele cu toc mediu sau înalt. 

- Specialiștii le recomandă femeilor minione să poarte pantofi cu toc mediu, pană la 8 cm. Dacă vor alege tocuri mai mari, vor evidenția fără să vrea ce înălțime au. 

- Femeile care se mândresc cu picioare lungi și glezne fine pot purta orice model de încălțăminte din piele. 

Așadar, dacă vrei să arăți fabulos în orice ținută, ține cont de sfaturile designerilor și asortează-ți corect încălțămintea cu îmbrăcămintea. 

Descoperă colecția Capricia.ro de pantofi și achiziționează-ți modelele preferate la prețuri avantajoase! Bucură-te de promoții și completează-ți ținutele cu cele mai frumoase modele de încălțăminte!

FULLSCREEN
(P) Învață să asortezi corect articolele de încălțăminte damă din piele cu îmbrăcămintea!
  • /

related posts