(P) Modele de rucsacuri casual - elegante de care ai nevoie în garderoba ta


Obișnuim să asociem gențile cu ținute casual, clutch-urile cu ținutele elegante și rucsacurile cu ținutele sport.

Tag-uri:

Totuși în această ultimă privință lucrurile sunt de fapt ceva mai versatile, mai ales ținând cont de faptul că în ultima vreme ruscsacul a cunoscut tot mai multe variante stilistice. Reinterpretat și adaptat, un astfel de accesoriu este acum perfect pentru orice zi, pentru orice femeie.

Au apărut între timp și rucsacurile de tip geantă. Se potrivesc de minune cu ținutele sport, casual, poate chiar și cu cele mai elegante, smart casual de ce nu?

Cine preferă rucsacul

În mod special femeile active sunt cele care fac o astfel de alegere. Un rucsac poate fi purtat în spate, pe un singur umăr, pe ambele părți, așadar nu impune o cine-știe-ce rigoare stilistică despre cum trebuie să fie ținut.

Există diverse dimensiuni, forme, culori și design-uri. La BMall rucsacuri semnate de mari branduri, U.S. Polo Assn, Guess, Liu Jo și multe altele sunt opțiuni regăsite atât de facil. Sunt atractive nu doar pentru că afișează în mod opulent un logo al unui brand, spre mai marea mândrie a unei purtătoare. Sunt practice, comode, jucăușe și nu le lipsește farmecul în ceea ce privește înșiruirea de detalii ce le scot din anonimat - detalii metalice, fermoare decorative, cusături și alte printuri sunt câteva exemple.

Pentru că au devenit o modă absolută și pentru că îți vei dori totuși să nu te confunzi în mulțime, inspiră-te de la BMall pentru a face alegeri interesante.

Sugestii stilistice - rucsacuri casual-elegante pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă

Există atât de multe opțiuni privind modul armonios în care un rucsac se potrivește cu ținutele de zi cu zi. Practic nu sunt limite, mai ales că observăm cum în ultimii ani nu mai există acele rigori și tipare clasice. Acum este interesant și la modă să mixezi elemente elegante cu cele sport, să creezi fuziune și să afișezi un look nonconformist.

Rucsacul simplu - îți permite să jonglezi cu cât mai multe stiluri. Sunt preferate culorile neutre, astfel că la BMall regăsim variante pe negru destul de multe. Variante de la Liu Jo sunt numai bune de amintit aici. Pentru ținutele sport și cele casual un astfel de rucsac este indicat. De asemenea, varianta simplă, cu un singur compartiment așa cum este rucsacul semnat U.S. Polo Assn este o idee bună.

Rucsac cu print - vorbim deja despre un mod inedit de a afișa un look young and fresh cum s-ar spune. Pentru cele care doresc mai degrabă să facă din rucsac un element statement o recomandare este stilul Moschino, brand celebru pentru printurile sale nebunești. Nu doar Moschino, ci și Burberry reprezintă o alegere bună.

Rucsacul jucăuș - sunt potrivite pentru categoria teen în mod special. La BMall regăsim spre exemplu opțiuni de la Chiara Ferragni, strălucitoare și cu eye print. Nu doar că ne fac cu ochiul, ci chiar au acest efect de a atrage instant toate privirile.

Rucsacul elegant - cu suprafață texturată, culori calde precum roz, cele sofisticate aurii astfel de rucsacuri sunt potrivite la ținutele smart casual. Vorbim despre cele din catifea, precum sunt opțiunile din colecția semnată Trussardi, cu ciucuri sau gențile versatile ce pot fi purtate în mână sau în spate, tip rucsac. Versace are câteva stiluri de acest gen, rucsacuri de tip geantă sau invers spus, cu print tropical și nu numai.

Inventivitatea marilor branduri în materie de rucsacurile pe care le prezintă ne demonstrează că nu există o regulă anume despre ce tip de rucsac este mai potrivit a fi purtat pentru a fi la modă. Se poartă la fel de bine și cele cu franjuri sau cu pietre strălucitoare. În mod cert unul dintre cele mai populare stiluri se referă la rucsacul simplu, din piele. Va fi ușor de integrat la orice ținută și oricum nu este banal de vreme ce poate avea texturi diverse, în funcție de tipul de piele folosită.

Vasta colecție de rucsacuri și nu numai o regăsim la bmall.ro de unde pot fi și comandate preferatele. Bmall deține doar produse originale. 

related posts