(P) Povești la cafea despre cum se cucerește lumea digitală


Dependența de tehnologie a devenit o certitudine o dată cu trecerea timpului iar dacă este folosită inteligent, ea poate deveni un aliat important pentru rezolvarea problemelor uzuale cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi.

Tag-uri:

Noua generație este contemporană unei lumi cucerite în toate aspectele ei de digitalizare. Viața noastră este împărțita între offline și online, ne place să avem întreaga informație în vârful degetelor care rulează cu rapiditate pe un ecran smart.

Ideea unei biblioteci universale stocate într-un dispozitiv de câțiva inch este captivantă, ne amuză chinul părinților și bunicilor noștri care își căutau cu greu informațiile manual sau prin biblioteci cu rafturi mari, ticsite cu cărți prăfuite și uzate de la atâtea “accesări” și mulțumim internetului pentru Google.

În această lume nouă, în care omul se pierde tot mai mult în realități virtuale, pare că și evoluția afacerilor pe care le conducem, depinde într-o proportie covârșitoare, de cum ne desfășurăm activitatea în online.

Când aflăm că mai mult de 4 miliarde de oameni folosesc internetul în medie cam 6 ore pe zi, devine aproape logic ca afacerile să-și propună o migrare comercială acolo unde se află și potențialii clienți.

Online-ul este o lume atipică pentru necunoscători, ea se guvernează după reguli proprii pe care dacă nu le înțelegi la timp, riști să ajungi victima unui paradox, dacă te raportezi la expunerea imensă, și cu toate acestea să sfârșești rapid într-un anonimat total.

Expunându-te astfel, unei rețele de dimensiuni globale, trebuie să înțelegi că tu, ca proprietarul unei afaceri, îți asumi că n-o sa mai deții controlul total.

Oricine dorește să comunice ceva despre un brand are acum la dispoziție toate metodele pentru a-și face mesajul public, instant. Nu mai ești doar tu, compania, cea care comunică despre ea.

Toate acțiunile și mesajele pot și vor fi preluate de către clienții tăi, bloggerii și liderii industriei, analizate și interpretate. Mesajul tău ajunge în mâinile celor care aleg ce și cum să scrie despre firma pe care o reprezinți.

Este o schimbare majoră și, din păcate, puține companii au reușit să se adapteze la ea. Dar să ne gândim că mulți dintre cei care dețin o afacere nu știu despre promovarea în online și despre tot ajutorul pe care online-ul îl poate oferi.

Un magazin online nu funcționează deloc precum unul clasic. Nu poți să deschizi, să montezi în casete luminoase niște logo-uri și să te aștepți să-ți intre clientii ca la pâine caldă.

Regulile sunt diferite, abordarea este diferită și doar cei care se adaptează cerințelor specifice vor putea reuși. Reclama online pe Facebook și pe Google ar trebui văzută ca fiind echivalentul „unei chirii” a magazinului offline.

Vei înțelege la un moment dat că nu se poate să reziști în online fără Facebook, Google Ads, fără o optimizare a site-ului, fără campanii eficiente care să îți aducă viitori clienți, adică fără o promovare online sau strategii SEO care să aducă afacerea ta în topul de căutări pe Google. 

Dar nu suntem aici să judecăm, ci să oferim soluții. Este aproape imposibil să te numești expert într-o lume digitală atât de versatilă și în continuă schimbare.

Ceea ce funcționa ieri, astăzi este deja de domeniul trecutului. Pentru ca lupta să fie dreaptă și să nu fie pierdută încă dinainte de a începe, afacerea ta are nevoie de consilierea unor specialiști conectați ca un USB de mare viteza la acest univers dinamic și neiertător cu puterea noastră de înțelegere.

Ei sunt cei care vor prelua partea de promovare online, ei vor scrie articole pentru blogul site-ului tău, ei sunt cei care vor crea campanii Google Ads. Când spui publicitate Sibiu și nu numai, ei sunt Eben Advertising!

Eben Advertising este o agenție de marketing online full service din Sibiu care te va ajuta să-ți plasezi afacerea și să plutești în siguranță și lin, pe valurile învolburate ale unui ocean străbătut în lung și în lat, de către pirații concurenței. 

Printre cele mai utlizate forme de marketing online de care cu siguranță vei avea nevoie pentru ca și afacerea ta să prospere, Eben Advertising te ajută cu: 

- promovarea de tip pay per click pe platforme precum Ads, Facebook Ads sau LinkedIn Ads;

- e-mail marketing;

- social media marketing;

- content writing;

- servicii de web design Sibiu;

- campanii de media buying pe bloguri și publicații online de renume;

- servicii SEO on-page si off-page a site-ului și articolelor postate pe blogul de companie și multe alte soluții out of the box

- crearea unei identități vizuale pentru afacerea ta.

Echipa Eben Advertising este nerăbdătoare să te cunoască la o cafea sau la un ceai fierbinte, în biroul de la Sibiu și să povestiți pe îndelete despre așteptările voastre și despre cum afacerea ta poate deveni extrem de vizibilă într-o lume nouă, plină de provocări, dar și de soluții suprinzătoare. 

related posts