(P) Să călătorim imaginar pe notele parfumurilor care ne fac să visăm


Te întorci mereu la aroma preferată, visezi la tărâmuri îndepărtate sau la o petrecere glam? Parfumurile sunt cele care te pot transporta în universuri imaginate prin notele lor. 

Tag-uri: #Avon #Black Friday

Today este aroma semnătură Avon, creată de celebrul parfumier Olivier Cresp, care încă de la lansarea din 2004 s-a bucurat de multă iubire din partea consumatoarelor Avon.

Parfumul e alcătuit din note de flori exotice, incluzând aici Strelitzia, zisă și Pasărea Paradisului. Compoziția se deschide cu note fresh de frezie și cactus, iar notele de piper alb adaugă un strop de dramatism și greutate aromei. Notele de bază sunt de lemn de santal, mosc și trandafir.

Dacă îți plac aromele orientale, dulci, care te îmbată, Far Away s-ar putea să fie pentru tine. A fost lansat în 1994 și este unul dintre cele mai iubite parfumuri Avon.

Ce îl face să creeze dependență? Notele de vârf de cocos, piersică, ylang-ylang și portocală, iasomie, frezie, trandafir, osmanthus ca note de mijloc, totul pe o bază de vanilie, lemn de santal, mosc. Da, o adevărată călătorie a simțurilor. 

Rare Gold se poate să te facă să îți fie dor de o petrecere glam și să porți ceva auriu. E nevoie de un strop de parfum și să închizi ochii pentru câteva secunde ca să revezi o secvență din The Great Gatsby. O aroma florală și feminină, într-o sticluță la fel de feminină și foarte elegantă.

Se deschide cu note de ylang-ylang, bergamotă și mandarină cu o inimă compusă din iasomie, flori de portocal și mărgăritar, iar baza este una lemnoasă.

related posts

Modifică setările cookies