(P) Septembrie, luna reducerilor la colecția Mobexpert - Fabricat în România! 3 motive să alegi un produs 100% românesc


Mobexpert, cel mai mare producător și retailer român de mobilier și decorațiuni, și un brand inovator cu tradiție pe piață a anunțat reduceri de 15% la toate produsele din colecția Fabricat în România, până pe 28 septembrie.


Este o colecție gândită, proiectată și creată 100% în fabricile locale din Târgu Mureș, Dej, Suceava și București. Aproximativ 60% dintre clienții Mobexpert preferă deja produsele din colecția Fabricat în România. Din ce motive? Descoperă în rândurile următoare.

1. Create și fabricate de români pentru români

Trebuie să știi că la începutul activității sale, în 1995, Mobexpert avea capacitatea de a livra într-o lună maximum 200 de scaune și 20 de canapele. Astăzi, aceeași cantitate este realizată în aproximativ o oră! Mobexpert este un brand cu tradiție în România, care inovează în permanență. În 2022, producătorul s-a axat pe dezvoltarea colecției de mobilier realizate în fabricile proprii. 

În ultimul an, Mobexpert a investit în designul și producția a peste 15 noi game de mobilier și peste 100 de modele noi de canapele, fotolii, saltele și scaune de birou. În prezent, 65% din totalul produselor aflate în portofoliul Mobexpert sunt fabricate în România. Așa că ai de unde să alegi! În cele 8 fabrici din România ale companiei lucrează aproximativ 700 de angajați, care reprezintă 30% din totalul grupului Mobexpert. Experiența, profesionalismul și tehnologiile moderne permit creșterea constantă a numărului de produse fabricate de companie.

Citește continuare pe www.protv.ro!

  • (P) Septembrie, luna reducerilor la colecția Mobexpert - Fabricat în România! 3 motive să alegi un produs 100% românesc

related posts

Modifică setările cookies