(P) Trei salopete pentru copii numai bune de dat în dar


Atunci când prietena ta devine mămică, este important să îi fii alături.

Tag-uri: #salopete #copii

 

Se spune că un gest face cât o mie de cuvinte, așa că ar trebui să găsești un dar care să simbolizeze sprijinul tău necondiționat în noua etapă din viața ei.

Cele mai populare cadouri pentru mămici sunt hăinuțele pentru bebeluși, însă trebuie să fii atentă când alegi acest tip de dar. Motivul este că cei mici sunt foarte sensibili și au nevoie de un anumit tip de material care să îi protejeze de schimbările bruște de temperatură, precum și de diferite substanțe din aer cu care încă nu sunt obișnuiți. 

Totodată, ar trebui să alegi hăinuțe confortabile, care să fie ușor de îmbrăcat și de schimbat pentru a nu-i da prea multe bătăi de cap proaspetei mămici. Un exemplu perfect din această categorie este reprezentat de salopete pentru copii. Din fericire, când vine vorba de salopete pentru copii, ai de unde să alegi, indiferent dacă ești în căutarea unui model simpatic sau a unei culori deosebite.

Unul dintre cele mai populare magazine de haine pentru copii de la noi din țară, Liloo.ro, îți pune la dispoziție o gama variată de salopete copii din materiale de calitate. Aici găsești multe hăinuțe pentru copilași, realizate în conformitate cu recomandările experților pedriati din întreaga lume. Iată doar câteva exemple!

 

1. Pentru fetițe: Salopetă de catifea cu mânecă lungă și pantaloni cu botoșei roz

O prințesă mică și adorabilă are nevoie de salopete pentru copii frumoase și delicate, cum sunt cele realizate din catifea moale, care îi lasă pielea să respire în timp ce previne transpirația excesivă.

Mulțumită croielii fine, această salopetă este lejeră și poate fi purtată atât în timpul somnului, cât și atunci când micuța iese la plimbare. Cusăturile atente și extrem de rezistente îi oferă fetiței lejeritatea de care are nevoie pentru a se simți în largul ei. 

De asemenea, imprimeul este adorabil, fiind realizat prin coasere simplă, fără adezivi. Drept urmare, nu provoacă alergii și, pe deasupra, este rezistentă la multiple spălări.

 

2. Pentru băieței: Salopetă cu mânecă lungă și pantaloni cu botoșei azur închis și imprimeu cu masinuță

Din hăinuțele unui mic voinic nu pot lipsi salopete pentru copii, pe cât de confortabile, pe atât de frumușele. Această salopetă cu mânecă lungă și pantaloni cu botoșei va fi un cadou bun, mai ales că ne aflăm în miezul iernii. Marele avantaj al unor salopete pentru copii este că pot fi purtate în casă, dar și pe afară, cu o gecuță sau orice alte haine grosuțe pe deasupra.

 

3. Unisex: Salopetă cu mânecă lungă și pantaloni cu botoșei galbenă imprimeu elefănțel - închidere frontală

În magazinul online Liloo.ro găsești salopete copii unisex, care pot fi purtate atât de fetițe, cât și de băieței. Astfel, le poți oferi în dar chiar și înaintea venirii pe lume a celui mic, chiar atunci când prietena ta nu a aflat încă sexul copilului. 

Fabricate din bumbac 100% natural, toate hăinuțele pentru copii sunt colorate prin vopsea naturală, prietenoasă atât cu mediul din jur, cât și cu pielea sensibilă a copiilor.

Cusute cu grijă, el au un sistem de prindere care permit îmbrăcarea și schimbarea lor într-un mod rapid și lejer. Calitatea acestor salopete pentru copii garantează, de asemenea, rezistența lor în timp din moment ce nu se decolorează și nu își modifică mărimea în urma spălărilor repetate.

FULLSCREEN
(P) Trei salopete pentru copii numai bune de dat în dar
  • /

related posts