Tehnologia prin care putem avea o coroană dentară sau fațete într-o singură vizită la stomatolog


Vizitele la medicul stomatolog sunt inevitabile pe tot parcursul vieții, dar mulți dintre noi le amânăm pentru că ne este teamă sau pentru că nu avem timp pentru o lucrare de amploare.

Tag-uri:

Ce-ați spune, însă, dacă mergeți la stomatolog pentru înlocuirea unui dinte sau pentru montarea de fațete și plecați cu ele în câteva ore? Acest lucru este posibil, datorită noilor tehnologii și materiale folosite în medicina dentară care ușurează și, mai ales, scurtează procedurie prin care trece pacientul care vrea să rezolve o problemă stomatologică.
 
Vorbim despre tehnologia CEREC Cad/Cam, care reprezintă cea mai modernă și mai precisă metodă de restaurare dentară la nivel mondial. Acest sistem inovator se bazează pe o cameră video performantă care realizează designului computerizat al dinților, care transmite apoi informaţia aparatului de frezare, care va realiza rapid şi precis lucrarea de care este nevoie. Totul în aproximativ o oră.

Cum se folosește tehnologia CEREC Cad/Cam
 
 
Avem o cameră intraorală, cu ajutorul căreia realizăm această amprentă digitală, adică pur și simplu plimbăm acea cameră de-a lungul arcadelor dentare și obținem exact ceea ce avem noi nevoie pentru a putea începe realizarea dinților pacienților. Pacientul este acolo, vede exact care va fi forma dinților, cum vor arăta, și atunci este foarte ușor să-l mulțumim pe pacient și să obținem un rezultat bun, estetic și într-un timp cât se poate de scurt”, explică dr. Diana Andrei, medic stomatolog specialist în tehnologia CEREC Cad/Cam în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Citește mai multe pe stirileprotv.ro

related posts

Modifică setările cookies