Black Friday 2018: Cum să-ți completezi trusa de machiaj cu doar 100 de lei


Cum ar fi să puteți cumpăra o pudră pentru contur, un iluminator, un creion pentru ochi și un ruj ultrarezistent, de cea mai bună calitate, cu doar 100 de lei?


De Black Friday 2018, compania de cosmetice Avon oferă reduceri de până la 70% la o mulțime dintre produsele sale din gama de parfumuri, machiaj, îngrijirea corpului, îngrijirea părului, îngrijirea tenului și din fashion.

 

Astfel, dacă doriți să vă completați trusa de machiaj cu produse de calitate la prețuri foarte mici, Avon vă propune următoarele oferte:

Contur duo mark și pensulă în două culori pentru conturare - 39,99 lei

Conturul 2 în 1 conține o pudră bronzantă și un iluminator, care oferă chipului un contur perfect și luminozitate. Dacă pudra bronzantă se aplică pe pomeți, pe aceeași linie cu nasul, iluminatorul completează efectul dacă este aplicat pe frunte, nas, bărbie și pe vârful pomeților. 

Pensula în două culori se folosește pentru aplicarea pudrei bronzantei - cu parte închisă la culoare - iar pentru folosirea fardului iluminator - partea deschisă la culoare.

Contur pentru ochi Luxe Velvet Intensive - 17,99 lei

Este vorba despre un creion cremos care oferă definire perfectă și culoare intensă. Burețelul moale este special pentru obținerea efectului de smokey eyes. Conturul este extrem de ușor de folosit: se trasează, cu creionul, o linie pe pleopa superioasă, apoi se estompează culoarea cu ajutorul burețelului.

Creion contur pentru ochi True Colour - 8,99 lei 

Pentru o privire îndrăzneață, Avon propune un creion contur pentru ochi, a cărui culoare intensă rezistă până la 10 ore, fără să se întindă. 

 

Ruj persistent Extra Lasting - 9,99 lei

Îmbunătățit cu vitamina E și proteine din grâu, rujul persistent de la Avon are o culoare bogată, care rezistă până la opt ore și menține buzele hidratate și cu un aspect sănătos.

 

FULLSCREEN
Black Friday 2018: Cum să-ți completezi trusa de machiaj cu doar 100 de lei
  • /

related posts

Modifică setările cookies