Black Friday 2018: Ghidul botinelor care vor face furori în această iarnă


Iarna se apropie în ritm rapid, astfel că acum este cea mai bună ocazie să achiziționați perechea potrivită de încălțări, la un preț special.


În 2018, Answear.ro redefinește conceptul de Black Friday, extinzând ofertele cu reduceri de până la 70% pentru toată luna noiembrie. Astfel, de Black November, puteți găsi perechea perfectă de încălțări pentru iarnă, la prețuri incredibil de mici. Iată, mai jos, propunerile noastre, care respectă cele mai noi trenduri în modă:

CIZME LALA - 89,90 LEI 

Cizmele din colecție Answear sunt atât confortabile, cât și practice, dar nu în ultimul rând aspectuoase. Modelul este confecționat din masă plastică lucioasă, în timp ce interiorul este din material textil. 

BOTINE SUPER MODE - 129,90 LEI 

Elegante, cu un toc gros de 9 cm, botinele Super Mode sunt confecționate din material textil, nu sunt încălzite și se închid cu fermoar. 

BOTINE FITZSIMMONS - 359,90 LEI 

Modelul din colecția Native este confecționat din material sintetic, are talpa sculptată și se leagă cu șireturi. Perfecte pentru o plimbare la temperaturi mici. 

 

BOTINE BUGATTI - 419,90 LEI 

Modelul confectionat din piele naturală apariține colecției Bugatti. Cu o talpă stabilă, izolate pe interior cu blăniță și extrem de călduroase, botinele sunt perfecte pentru o zi adevărată de iarnă.

 

BOTINE SDS - 149,90 LEI 

Botinele din colecția Answear sunt confecționate din materiale textil, nu sunt încălzite, iar înălțimea tocului este de 6 centimetri. Detaliul dantelat din spate le recomandă ca accesoriu la o ținută elegantă.

 

BOTINE AMERICAN CLUB - 139,90 LEI 

Modelul din colecția American Club este confecționat din material sintetic, este izolat cu blăniță și se încheie cu șireturi.

 

BOTINE STIEFELETTE - 269,90 LEI 

Botinele din colecția Mustang sunt confecționate din material sintetic, se închid cu fermoar și sunt îmblănite, fiind accesoriul potrivit pentru o pereche de jeanși tip boyfriend.

BOTINE ANSWEAR - 129,90 LEI 

Confecționate din material textil, botinele se închid cu fermoar, au tocuri escarpieni de 11 cm și nu sunt încălzite.

related posts

Modifică setările cookies