Black Friday 2018: Trei motive să-ți iei acum ochelari de soare


Ochii tăi necesită protecție împotriva razelor ultraviolete și în sezonul rece, motiv pentru care ochelarii de soare nu trebuie să-ți lipsească. Iată de ce nu trebuie să ratezi ocazia de a-ți îmbunătăți colecția de Black Friday 2018!


Ochelarii de soare sunt un must have în orice anotimp, atât pentru protejarea ochilor, cât și pentru a-ți completa ținutele cu un accesoriu cool. Deși alegerea lor e o chestiune de gusturi, iată niște sfaturi generale pentru care ar trebui să porți așa ceva toamna și iarna! 

Sunt mai ieftini

Pe principiul omul deștept își cumpără vara sanie și iarna car, ochelarii de soare sunt accesorii care costă mai puțin bani în sezonul rece. De Black Friday 2018 ofertele sunt de nerefuzat, iar dacă nu crezi poți arunca un ochi pe această listă, unde reducerile pot ajunge la 70% din prețul inițial. Și nu, nu e o păcăleală să găsești ochelari veritabili la 120 de lei perechea. E doar sărbătoarea cumpărăturilor inteligente. 

Trebuie să te protejezi de zăpadă

Pe timp de iarnă ochelarii de protecție solară sunt absolut indicați. Conform studiilor, zăpada căzută reflectă până la 80% din razele solare. Acestea pot afecta ochii, întrucât sunt mult mai strălucitoare din cauza reflexiei. Expunerea îndelungată la raze ultraviolete poate cauza afecțiuni precum cataracta și degenerarea maculară. 

Ești mereu la modă

Deși e sezon rece, ochelarii de soare nu se demodează în niciun fel. În topul preferințelor se situează ochelarii de soare de tip aviator, foarte căutați datorită faptului că se asortează ușor la orice ținută și fizionomie.

Mereu în trenduri sunt și ochelarii cu rama rotundă, accesorii care au făcut senzație în perioada hippie a anilor ’70. Ca orice lucru bine făcut, acest tip de ochelari s-a dovedit extrem de versatil, reiventându-se mereu, spre deliciul celor care poartă așa ceva.

Pentru femeile care sunt fashion addicted, ochelarii de tip cat-eye s-ar putea să fie cea mai bună alegere. Stilul retro pe care îl inspiră acești ochelari te duc cu gândul la Marylin Monroe, pe care multe tinere de azi o copiază încă. Însă, ochelarii cat-eye sunt purtați adesea de persoanele cu fața ascuțită pentru a le conferi o formă cu linii rotunjite. 

related posts

Modifică setările cookies