BLACK FRIDAY 2019. 5 smartwatch-uri pentru copii, la preț redus, de Black Friday


Pentru părinți, este important ca, în fiecare clipă a vieții, să-și știe copiii în siguranță. Ceasurile inteligente pot fi răspunsul la aceeastă situație.


Cum îți poți supraveghea copilul fără a-i răpi din libertate sau a-l ”face de râs” în fața prietenilor? O soluție ar fi să-i dăruiești un smartwatch care, pe lângă design-ul cool și funcțiile de telefon ori de aparat foto, mai are și alte dotări care te vor ajuta să-l știi bine și în siguranță.

 

Citește și: BLACK FRIDAY 2019. Electrocasnice superperformante pe care le poți lua mai ieftin de Black Friday

Iată, mai jos, cinci oferte de ceasuri inteligente pentru copii pe care nu trebuie să le ratezi de Black Friday.

Ceas inteligent cu GPS pentru copii Wonlex™ KT04, functie telefon, GPS, rezistent la apa, SIM prepay cadou, Albastru

KT04 este un model de top din noua generație de ceasuri cu GPS. Printre punctele forte ale ceasului se regăsesc materialele de calitate, verificate cu atenție pentru a putea fi utilizat în siguranță de copii, cureaua rezistentă cu sistem de prindere tip catarama, utilizarea facilă, precum și camera foto.

Wonlex KT04 este rezistent la apă în utilizarea de zi cu zi. Mai mult, oferă precizie maximă în localizarea purtătorului. 

Cu poziționarea GPS veți obtțne o poziție foarte precisă în aer liber, iar cu cea Wi-Fi veți știi unde se află chiar dacă este într-o clădire unde semnalul GPS nu pătrunde.

Ceasul poate fi setat să nu poata primi apeluri, în special în timpul orelor de școală!

VEZI PREȚUL AICI

 

Ceas smartwatch GPS copii și adulți MoreFIT™ GW1000s 3G, cu GPS și functie telefon, camera 1.3MP, Wi-Fi, bluetooth, buton SOS, ecran touchscreen 1.54 inch, monitorizare spion, argintiu si curea din piele neagra + SIM prepay cadou

Designul clasic, foarte asemănător cu un ceas obișnuit, nu iese în evidență și trece neobservat la școală. Cureaua este din piele ecologică, foarte rezistentă, iar pielea de pe mână nu transpiră la fel ca la cele din silicon.

Dispozitivul beneficiază de toate tipurile disponibile de poziționare obținând o poziție precisă atât în aer liber cât și în interiorul clădirilor.

Ceasul este afișat și în format analog astfel că cel mic poate învăța cum să citească un ceas obișnuit.

VEZI PREȚUL AICI

Smartwatch TechONE™ Vibe GT, sim, foto 2.0MP, touch TFT 1.54", BT, slot card, notificari, negru, pachet bundle (Ceas + SIM)

După ce introduci cartela sim, ceasul se comportă exact ca un telefon. Poți iniția apeluri, primi mesaje și efectua convorbiri de o calitate foarte bună.

Dispozitivul permite sincronizarea agendei telefonice cu ceasul. Pe home-screen veți vedea notificări de la telefon, sms-uri cat și de aplicațiile de socializare.

Ceasul inteligent mai permite înregistrarea și redarea audio și video, navigarea pe internet, redarea muzicii, având și funcțiile de ceas deșteptător, calendar, cronometru și calculator. 

VEZI PREȚUL AICI

Ceas smartwatch GPS copii MoreFIT™ GW900s, cu GPS și functie telefon, monitorizare spion, pozitie GPS si LBS, buton SOS, Galben + SIM prepay cadou

Ceasul are un design rezistent pentru copiii năzdrăvani, care îl pot ține în buzunar, în ghiozdan sau în suportul de agățat la gât. 

Ușor accesibil, butonul de urgență este aflat pe ecranul ceasului și poate fi apăsat rapid în cazul în care copilul are o urgență.

Bateria aceastui model este de capacitate mare pentru a asigura o autonomie de lungă durată. 

Smartwatch-ul are funcția de monitorizare spion, în sensul în care puteți asculta ce se petrece în jurul copilului când acesta are ceasul la mână.

VEZI PREȚUL AICI

Ceas smartwatch GPS copii sau adulții MoreFIT™ KT12, cu GPS și functie telefon,Wi-Fi, monitorizare spion, buton SOS, albastru

Ceasul inteligent asigură perimetru de siguranță, așa-zisul ”electronic fence”. Cu această funcție, părintele poate seta un perimetru de siguranță. În momentul în care copilul depășește locul de joacă monitorizat, veți primi notificări de tip alarmă pe telefon.

De asemenea, funcția SOS se află doar un buton distanță. Când copilul tău nu se simte în siguranță sau este urmărit, acesta poate folosi butonul SOS pentru a apela numerele presetate.

De asemenea, ceasul poate fi utilizat ca un telefon pus pe speaker. Cel mic poate apela doar numere din agendă adăugate de părinți, deci nu are posibilitatea să vorbească cu persoane neagreate de aceștia.

VEZI PREȚUL AICI

  • BLACK FRIDAY 2019. 5 smartwatch-uri pentru copii, la preț redus, de Black Friday
Modifică setările cookies