BLACK FRIDAY 2019. Electrocasnice superperformante pe care le poți lua mai ieftin de Black Friday


Aparatele electrocasnice sunt indispensabile în viața de zi cu zi și, grație tehnologiei tot mai avansante, acestea au ajuns la niște performanțe extraordinare. 


Mai jos, regăsiți câteva propuneri de aparate electrocasnice superperformante care, de Black Friday, vor avea un preț mult mai accesibil. 

Citește și:  BLACK FRIDAY 2019. Smartphone-urile anului 2019 la preț redus

Robot de aspirare Roborock 2, 14.4 V, Mop, Autonomie 2h, WiFi, Alb

Roborock 2 S50, un aspirator robot cu funcția de mop, te va face să uiți cum este să faci tu curățenie, oferindu-și astfel mai mult timp pentru tine. Acesta poate fi controlat inteligent, prin intermediul unei aplicații instalate pe telefon, astfel că poate face curat în casă în lipsa ta, exact la ora pe care tu o stabilești. 

Aspiratorul robot se încarcă automat și reia curățenia de unde a rămas, este capabil să urce obstacole de până la 2 cm și are senzor anti-cădere. 

VEZI PREȚUL AICI.

 

Boiler electric Tesy BiLight GCV1004420B11TSR, 2000 W, 100 l, 0.8 Mpa, 18 mm

Pentru că apa caldă este indispensabilă, boilerul electric Tessy poate fi soluția potrivită. Designul duzei de apă rece creează efectul unic PISTON ce asigură cu până la 15% mai multă apă caldă. 

Aparatul economisește până la 16% din energia de încălzire, prin eliminarea punții termice dintre corpul boilerului și sistemul de prindere pe perete.

VEZI PREȚUL AICI.

 

Mașina de spălat vase incorporabilă Bosch SMV46KX08E, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++, Silence Plus, 60 cm

Aparatul utilizează opțiunea VarioSpeed Plus pentru a spăla și usca vasele în cel mai scurt timp atunci când ai nevoie de veselă rapid, de exemplu la sărbători de familie sau petreceri aniversare.

Programul pre-selectat pornește la momentul dorit, iar un spot led cu lumină roșie proiectat pe pardoseală prezintă informatii actualizate cu privire la mașina ta de spălat vase: dacă mai funcționează sau a terminat deja.

Utilizarea apei, temperatura apei și timpul de clătire sunt ajustate exact pentru a corespunde gradului de murdărire. Aceasta asigură cele mai bune rezultate economisind, în același timp, apă și energie.

Mașinile de spălat vase cu schimbător de căldură tratează paharele și porțelanul fără riscuri. â

VEZI PREȚUL AICI.

Mașina de spălat rufe cu uscător Beko HTV8743XG, , 1400 RPM, 8kg spalare / 5 kg uscare, Clasa A, Motor ProSmart Inverter, IonGuard, Display digital, Alb

Sistemul de ionizare a aerului previne acumularea mirosurilor neplăcute în interiorul mașinii de spălat rufe, prin neutralizarea particulelor care ar putea duce la apariția lor. Totodată, are un efect de anti-șifonare atunci când rufele nu sunt înlăturate din mașina de spălat dupa ce ciclul de spălare a luat sfârșit.

Programul Hygiene+ permite curățarea hainelor colorate și din bumbac, la temperaturi scăzute, de până la 20°C, folosind cu 70% mai puțină energie față de programele obișnuite, în timp ce utilizarea temperaturilor de peste 60°C elimină 99% din alergeni. De asemenea, în procesul de uscare, mașina de spalat rufe elimină efectele ambientale externe, cum ar fi praful, germenii, polenul și poluarea.

VEZI PREȚUL AICI.

Side by side Beko GN163022S, 558 l, Clasa A+, H 179, NeoFrost, Compresor ProSmart Inverter, Iluminare LED, H 179 cm, Silver

Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling și No Frost, asigură cele mai bune condiții de conservare, într-o clasă superioară de eficiență energetică. Răcirea se realizează prin intermediul curenților ventilați de aer ce acționează independent.

Aparatele frigorifice din clasa energetică A+ consumă cu până la 24% mai puțină energie electrică decât produsele similare din clasa A.

Rafturile din sticlă securizată sunt rezistente până la 25 kg și compartimentează în mod ideal spațiul disponibil.

 VEZI PREȚUL AICI.

Aragaz Zanussi Retro ZCG56GGL, Gaz, 4 arzătoare, aprindere electrică plită/cuptor, 50 cm, Alb rustic

Pe lângă un aspect rustic, atrăgător, este aragazul care se poate curăța rapid și ușor. 

Cuptoarele funcționează cel mai bine atunci când sunt curate, dar curățarea lor poate fi uneori o provocare. Însă nu este cazul cu acesta aparat Zanussi. Cavitatea din email fin înlătură necesitatea oricărei frecări pentru a-l curăța. Trebuie doar să-l ștergeți cu un burete și ați terminat. 

Cu ceasul avertizor încorporat, acest aparat de gătit vă va anunța când este gata mâncarea.

VEZI PREȚUL AICI. 

FULLSCREEN
BLACK FRIDAY 2019. Electrocasnice superperformante pe care le poți lua mai ieftin de Black Friday
  • /

related posts