Black Friday 2019 la eMAG: peste 3,5 milioane de produse, cu reduceri de 270 milioane de lei


Pe 15 noiembrie, eMAG organizează Black Friday, pregătind cea mai variată gamă de produse de până acum: 3.500.000 de produse cu reduceri totale de 270 de milioane de lei, oferite de eMAG și de 8.000 de comercianți din Marketplace. 


Potrivit estimărilor de anul acesta, clienții vor realiza comenzi totale în valoare de 500 de milioane de lei. 

Citește și: BLACK FRIDAY 2019. Electrocasnice superperformante pe care le poți lua mai ieftin de Black Friday

„Black Friday este cel mai bun moment din an pentru shopping și suntem pregătiți să le oferim clienților o experiență memorabilă. Interesul este mare anul acesta, îi așteptăm cu o ofertă foarte variată și surprize pe parcursul întregii zile”, a spus Iulian Stanciu, CEO eMAG.  

Black Friday este cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului, ziua cu cele mai multe reduceri din an. Încă de la prima ediție, Black Friday a atras clienți noi care comandă online pentru prima oară datorită prețurilor bune și gamei variate de produse accesibile de oriunde. Compania estimează că peste 60.000 de oameni vor comanda pentru prima dată online de pe eMAG.ro și din aplicația de mobil.  

Livrare până pe 28 noiembrie și experiență de utilizare îmbunătățită

Anul acesta, eMAG împreună cu firmele de curierat au dezvoltat semnificativ ecosistemul de livrare, astfel încât experiența clienților să fie mult îmbunătățită: 70% dintre comenzile de Black Friday vor fi expediate în primele cinci zile, iar restul vor fi livrate până pe 28 noiembrie. Clienții pot alege soluția de livrare care se pliază cel mai bine pe nevoile și programul lor: livrare prin curier sau ridicare personală. Comenzile vor fi livrate prin curier de FAN Courier și Sameday sau pot fi ridicate personal din cele 16 showroom-uri din întreaga țară, de la cele 625 de oficii Poșta Română sau deschizând sertarele celor 250 de lockere easybox. 

Pentru a beneficia de o experiență foarte bună de navigare și căutare în site in ziua de Black Friday, eMAG a investit 3 milioane de euro în servere, servicii de hosting, cloud și dezvoltare.

Până la 40 de rate fără dobândă 

Clienții eMAG au la dispoziție metode flexibile de plată pentru a profita de cele mai bune prețuri din an. Folosind cardurile de credit emise de băncile și instituțiile financiare partenere, clienții vor putea achita cu până la 40 de rate fără dobândă. Mai mult, cardurile de cumpărături eMAG Raiffeisen Bank solicitate în ziua de Black Friday vor fi alimentate cu un bonus de 200 de RON.

În acest an, în oferta eMAG vor fi incluse:

70.000 de televizoare

120.000 de smartphone-uri

22.000 de laptopuri

21.000 de frigidere

15.000 de mașini de spălat

200.000 de electrocasnice mici

300.000 de produse fashion

150.000 de parfumuri și cosmetice

400.000 de jocuri și jucării

200.000 de anvelope

400.000 de produse pentru casă și grădină

50.000 de articole și echipament sportiv

Produse speciale din ofertă

În premieră, Ferrari GTC4 Lusso: reducere de 45.000 euro (de la 308.000 euro la 263.000 euro)

Auto-moto

Închiriere de mașini, servicii taxi și car sharing

Bilete de avion

Bilete la concerte și festivaluri

Bilete la evenimente sportive

Experiențe inedite

Servicii medicale

Abonamente de telefonie

Cafea la Starbucks

Bilete la parcuri de distracții locale și internaționale

Monede și lingouri de aur

Ceasuri și bijuterii de lux

Pachete turistice în România și în străinătate

Pentru o experiență cât mai bună de cumpărături și o comandă rapidă în ziua de Black Friday, pe 15 noiembrie, eMAG recomandă clienților:

Să-și facă lista cu produsele favorite

Să își completeze datele în contul de client eMAG

Să își instaleze aplicația eMAG pentru a afla când începe Black Friday. Să își activeze notificările pe mobil pentru a afla din prima secundă când începe Black Friday 

Sa își salveze cardul, punctul de livrare favorit sau adresa de livrare în contul de client pentru a comanda repede produsele preferate

related posts