Black Friday 2019 miroase bine! Reduceri colosale la parfumuri pentru EA și pentru EL


Perioada reducerilor miroase foarte bine când e vorba de parfumuri speciale! Cu prețuri mai mici cu până la 75% , parfumul favorit poate ajunge și la 80 sau 90 de lei. Poate devenit surpriza ideală, cadoul perfect sau răsfățul potrivit chiar pentru tine.  


Parfumurile Marc Jacobs exprimă individualitatea și personalitatea celui care le folosește. Fiecare parfum Marc Jacobs este excepțional și surprinzător, un simbol al adevăratului lux. Puteți cumpăra de AICI unul la un preț special!

 

 

Parfumurile Lanvin sunt fascinante și gândite până în cel mai mic detaliu. Vă oferă un șarm franțuzesc și vă fac să vă simțiți...ca la Paris. Puteți achiziționa unul la un preț foarte mic de AICI. 

 

Inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Vă puteți lăsa modelate de un parfum care vă inspiră dacă îl achiziționați de AICI.

 

 

Hugo Boss este un cadou mereu potrivit pentru EL și o surpriză mereu plăcută pentri EA, femeia care apreciază bărbații rafinați. Puteți să îl cumpărați, la un preț speial, de AICI.


Tommy Man by Tommy Hilfinger este un parfum proaspat, cu tonuri lemnoase, pentru barbatii care prefera stilul simplu si direct. Spiritul liber american din parfumul Tommy Man este dat de ingredientele naturale din toate regiunile Tinutului Promis. Îl puteți achiziționa, cu o reducere specială, de AICI.

 

FULLSCREEN
Black Friday miroase bine! Reduceri colosale la parfumuri pentru EA și pentru EL
  • /

related posts

Modifică setările cookies