BLACK FRIDAY 2018. Top 5 electrocasnice care îți fac viața mai ușoară


Iată cinci electrocasnice recomandate de Perfecte.ro, care îți vor schimba viața și pe care le găsești la reducere de BLACK FRIDAY:


 1. Uscator de rufe Electrolux EW6C527P, PerfectCare600, Condensare, 7 kg, LCD, Clasa B, Alb

Cu un uscător de rufe, ai hainele uscate în  maxim două ore. Astfel, nu te vei mai îngrijora niciodată că bluza pe care vrei să o porți mâine nu se va usca la timp.  Casa este mult mai organizată și nu mai trebuie să lași hainele însirate pe suport mai multe zile.  Uscătoarele de rufe sunt create pentru a evita mototolirea hainelor.

 

 

DETALII AICI.


 

2. Mașina de spălat vase incorporabilă Beko DIS25011, 10 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm

 Adio, vase în chiuvetă, lasate acolo, până când unul dintre voi se încumetă să le spele. Mașina de spălat vase ușurează fără discuție viața noastră.  Paharele strălucesc, iar vesela ta arată impecabil, in timp ce tu te poți bucura de lucruri cu adevărat importante.

 

 

DETALII AICI.


 

3. Espressor automat De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110B, 1450W, 15 bar, 1.8 l, Negru

 

 

Va preparați un capucino cu multă spumă sau cafeaua apăsând un simplu buton și reglezi intensitatea aromei învârtind un altul. Ideal pentru persoane comode sau care nu au foarte mult timp disponibil.

DETALII AICI.


 

 4. Mop cu abur ROWENTA Steam Power RY6537WI, 1200W, 0.6L, filtru anticalcar, 3 setari de reglaj al aburului, Alb/Albastru

 

Este soluția perfectă pentru curățarea podelelor, igienizand într-un mod sănătos cu ajutorul puterii aburului, fără să fie nevoie să utilizezi detergent sau alți agenți chimici. Experimentează sesiuni de curățare în profunzime ce elimină până la 99% din germeni și bacterii.

 

 

5.  Aspirator de geam Bosch GlassVAC, 3.6V Li-Ion, Usb Charge, 30 Min, 0.1 l, Finisare fara urme, Negru/Gri

 

Curăță perfect geamurile, nu lasă urme pe suprafețele curățate, este foarte silențios și prietenos cu mediul înconjurător.

 

DETALII AICI.

related posts

Modifică setările cookies