Black Friday 2020. Top 5 parfumuri de damă pe care trebuie să le ai în colecția ta


“Nu există eleganţă fără parfum. Este accesoriul nevăzut, sublim şi de neuitat. Îţi anunţă sosirea şi îţi prelungeşte prezenţa după ce ai plecat”, spunea Coco Chanel, femeia care a revoluționat moda. 


Într-o mare plină de miresme este atât de greu să ne decidem când vine vorba de parfumul preferat. În funcție de PH, unele parfumuri persistă mai mult pe pielea celei care îl poartă. De aici, vine și intensitatea notelor care sunt eliberate de parfum: florale, orientale, lemnoase sau fresh! 

Componentele individuale ale parfumului sunt împărțite în trei părți: vârf, mijloc și bază sau așa-numitele note de sus, mijlocii și joase. Primul lucru pe care îl poți mirosi la un parfum sunt notele de sus. Intensitatea lor dispare după aproximativ 10-15 minute. Notele de mijloc vin după ce notele de vârf au dispărut, adică aproximativ la un sfert de oră după ce parfumul a fost pulverizat. Notele joase miros cel mai îndelungat dintre toate cele trei tipuri de note. 

Nu uita atunci când alegi o esență că o simplă pulverizare pe piele îți poate schimba într-o secundă starea de spirit. Iată o listă de parfumuri care sunt recunoscute pentru persistența lor îndelugată și care nu trebuie să-ți lipsească din colecție.

Apa de parfum Chopard Wish 

Un parfum cu note orientale, pentru femeile care vor să se simtă cât mai deosebite. Îl găsești AICI!

Note de vârf: sâlcam;

Note de mijloc: caprifoi;

Note de bază: violetă.

Apa de parfum Roberto Cavalli Nero Assoluto

Este un parfum cu note lemnoase și florale. Nero Assoluto este perfect pentru seară și ocazii deosebite. Vezi cât costă AICI!

Note de vârf: orhidee, citrice;

Note de mijloc: vanilie;

Note de bază: lemn.

Apa de parfum Versace Woman

Parfumul Versace Woman combină notele florale, aromele de iasomie, bergamota și floarea de măces cu aromele de citrice. Acest parfum este creat pentru orice ocazie și este perfect pentru zi sau seară. Îl poți comanda de AICI!

Note de vârf: iasomie, frangipani;

Note de mijloc: lotus, zmeură;

Note de bază: lemn, chihlimbar;

Apa de parfum Thierry Mugler Alien

Este un parfum cu note picante și lemnoase, original, misterios și plin de energie. Mai multe detalii AICI!

Note de vârf: iasomie;

Note de mijloc: casmir;

Note de bază: chihlimbar;

Apa de parfum Carolina Herrera Good Girl

Te vei îndrăgosti de el de la prima pulverizare! Parfumul conține arome excepționale de tuberoză și iasomie de Sambac de cea mai bună calitate. Îl poți comanda de AICI!

Note vârf: migdale;

Note mijloc: iasomie Sambac, tuberoza;

Note bază: tonka, cacao.

 

Mai multe parfumuri la prețuri avantajoase găsești AICI!

FULLSCREEN
Black Friday 2020. Top 5 parfumuri de damă pe care trebuie să le ai în colecția ta
  • /

related posts

Modifică setările cookies