Black Friday 2020! Cea mai mare comandă înregistrată pe eMAG: peste 37.000 de euro


Având în vedere cererea foarte mare, ofertele de pe site-ul eMAG au fost suplimentate, după ce valoarea totală a comenzilor făcute de Black Friday 2020 a depășit 312 milioane de lei.


Aproximativ 170.000 de produse din categoriile produse pentru casă, înfrumusețare și îngrijire personală au fost vândute, cei mai mulți clienți optând pentru livrarea în easybox. Aproape 54% dintre comenzi au fost plătite cu cardul și 83% dintre vizite au fost de pe dispozitive mobile.

„Black Friday este o zi în care mulți clienți își fac cumpărăturile importante, dar și cumpărăturile pentru sărbători, pe care acum se pregătesc să le petreacă acasă. Probabil acesta este motivul pentru care vânzările de produse pentru casă și îngrijirea casei, precum și produsele pentru înfrumusețare și îngrijire personală au atins un nivel record în istoria zilei: în primele două ore, clienții au comandat 170.000 de produse din cele două categorii”, a declarat Tudor Manea, director general eMAG România.

Potrivit reprezentanților companiei, și produsele speciale care au fost introduse de Black Friday 2020 în oferta eMAG s-au vândut foarte bine:

• Cea mai mare comandă înregistrată este de 37.100 euro, preț redus de la 47.150 de euro, un Ford Kuga

• Peste 11.000 de produse de protecție, echipamente medicale și servicii medicale

• 3 kg de aur

• 580 de nopți de cazare

Nu rata reducerile de BLACK FRIDAY 2020! Toate promoțiile le găsești AICI

related posts

Modifică setările cookies