Black Friday 2020. Cinci articole vestimentare pentru sezonul de toamnă-iarnă care trebuie să fie de calitate


Femeilor le este greu uneori să aleagă ținuta potrivită, mai ales dacă au garderoba plină cu haine. Dacă te-ai aflat într-o situație similară și vrei să scapi de această dilemă, alege câteva articole de calitate, poate chiar mai scumpe, dar care te vor mulțumi din toate punctele de vedere. 


Paltonul 

Nu ezita să investești într-un palton bun. Gândește-te că îl poți purta mai multe sezoane. În plus, modelele confecționate din materiale naturale, precum lână sau cașmir, îți vor crea o imagine elegantă și distinsă. Cu siguranță va rezista mai mult decât o geacă din fâș. Vezi detalii și preț AICI

Cămașa albă

Fiecare femeie trebuie să aibă în garderobă o cămașă albă, pentru că este piesa care te scoate din încurcătură în orice situație. Poate fi purtată atât la birou, cât și la o ieșire în oraș. Alege modele monocrome, fără imprimeuri, pentru un plus de eleganță. Vezi detalii și preț AICI

Puloverul 

În sezonul de toamnă-iarnă, puloverul este piesa de rezistență din șifonierul oricărei doamne sau domnișoare. Ca să ieși din anonimat, alege un model șic, cu nasturi la mâneci sau la baza gâtului, fie alege un model în culori aprinse. Vezi detalii și preț AICI!

Costumul din două piese

Costumul din două piese, care poate fi atât cu fustă, cât și cu pantaloni, nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Alege unul din materiale naturale, de calitate, pe care îl poți purta la diferite ocazie: fie la birou, fie la o întâlnire de afaceri sau chiar la o seară în oraș. Mai există o variantă interesantă - salopeta care imită un costum. Această este ideală pentru o ținută de zi, dar și pentru o seară festivă. Vezi detalii și preț AICI !

Sacoul

Toamna, când timpul nu este încă foarte rece, poți purta un sacou din lână sau alt material natural. Se poate asorta ușor cu blogi sau pantaloni eleganți și cizme. Merită să investești într-un sacou de calitate, care îți va prinde bine o perioadă mai lungă de timp. Vezi detalii și preț AICI!

 

Sursă foto: Shutterstock

related posts

Modifică setările cookies