Black Friday 2020! Reduceri senzaționale, de până la 60%, pe site-ul BestValue.eu


Black Friday 2020 începe la BestValue.ru vineri, 13 noiembrie, de la la ora 00.00, însă există și VIP Black Friday, care va debuta cu trei ore mai devreme, adică pe 12 noiembrie, de la ora 21.00.


În premieră, pasionații de Duty Free nu vor mai trebui să dețină un bilet fizic de avion pentru a putea face cumpărături. Vor fi discount-uri de până la 60%, livrare gratuită indiferent de valoarea comenzii, iar produsele comandate vor fi all-black, ambalate în #TheLittleBlackBox specifică BestValue.eu.

Pentru a intra în VIP Lounge, userii trebuie să se înscrie în site, existând un landing page dedicate, iar apoi au prioritate la shopping. Însă care mai sunt avantajele VIP? După înscrierea în VIP Lounge, clienții primesc instant un voucher cu extra 5% reducere față de prețurile de Black Friday, pe care pot să-l folosească pe toată perioada evenimentului, atât joi seară, cât și vineri.

Toți clienții care achiziționează produse de Black Friday 2020 de pe BestValue.eu vor primi un voucher de 20% discount pe care îl pot folosi în luna decembrie la toate produsele din categoriile Parfumuri, Cosmetice și Îngrijirea Pielii.

Întreaga ofertă BestValue.eu de Black Friday 2020 poate fi găsită AICI

related posts

Modifică setările cookies