Aprinde energia sexuală, fii femeia care-l ridică, nu cea care-l coboară


Dacă ai derula acum filmul vieții tale amoroase, ce ai putea spune despre relațiile pe care le-ai avut sau despre cea pe care o ai acum? Primele zile au fost probabil cu fluturi în stomac, cu vorbe dulci și alint, dar, în timp, focul și-a pierdut din intensitate. 


Poate cea mai mare dorință acum este știi cum să reaprinzi scânteia și aceasta să fie precum focurile de artificii, surprinzătoare, în forme și culori diferite. Totul pornește din interiorul tău, din energia pe care o transmiți partenerului tău. Te invit la un exercițiu de autocunoaștere și conștientizare despre cât de importantă este sexualitatea și energia sexuală când vrei să dai viață relației tale și cum o poți amplifica. 

Începe prin a contura portretul femeii de azi, reflectând adânc și la cum acționezi tu zilnic. Femeia de azi este categorică, dominantă, are nevoie să controleze, să analizeze, este orientată pe rezultat, iar toate aceste lucruri sunt dovada lipsei de energie sexuală. 


Bărbatul are nevoie de această energie și o primește doar de la femeie și doar prin actul sexual. Legătura energetică se menține 7 ani, chiar dacă ai avut  o aventură de o noapte, ceea ce înseamnă că o persoană lasă amprenta sa energetică asupra câmpului tău timp de 7 ani. Același lucru se întâmplă și în cazul tău. Partea mai puțin fericită este că în timp se formează canale energetice prin care energia ta sexuală se scurge în trecut. Cu cât ai mai multe relații sexuale, relații haotice – cu atât vei avea mai puțină energie sexuală. 


Bărbații simt asta și ajung să nu-și mai dorească o femeie pentru o relație serioasă, pentru că nu mai simt la ea senzația de plin. Pentru a deveni vizibilă pentru bărbat, femeia trebuie să știe cum să-și amplifice energia sexuală și să o repartizeze prin corp. Femeia care știe ce înseamnă această energie, niciodată nu o va risipi.

 

Doar descoperindu-ți sexualitatea prin conștientizarea acelor aspecte care-ți dau unicitate, simțind și trăind prin corpul tău, devii atrăgătoare, «moale ca uleiul», tandră, creativă, carismatică, capabilă să accepți… Totul ca în actul sexual, după legile naturii: bărbatul devine tare – femeia acceptă.  

 

În mod normal, misiunea femeii este să amplifice energia sexuală și o canalizeze asupra unui singur bărbat, pentru ca acesta să crească, să se dezvolte și să se întoarcă acasă de la vânătoare cu pradă mai mare.  „Femeia te ridică, femeia te coboară” este o expresie care se referă exact la energia femeii. 

 

Jocul creativ, esențial pentru a da energie relației

Energia ta sexuală ar trebuie să fie energie creativă pentru a da tonus relației. Pentru a menține flacăra aprinsă. Femeia fără creativitate se stinge. Dacă nu ai creativitate sau un hobby, o activitate care să te facă fericită, lumina din ochii tăi nu va fi intensă. Ești precum o floare fără apă. Și, când pierzi din feminitate, și relația pierde. Pentru a rămâne dorită, unică, atrăgătoare pentru bărbatul tău, misiunea ta este să gestionezi cu tact energia sexuală.


În Africa de Sud, această energia sexuală se numește «num» – energia spirituală, înțelepții chinezi îi spun «chi» – energia vitalității, iar în India este cunoscută drept «kundalini» – energia creativă. 


Dacă trezești sau activezi această energie, ea va duce la mișcarea celulelor în creier care vor da un impuls pentru dezvoltarea noilor abilități. Arta, pictura, poeziile, avioanele, moda sunt create din talent, din potențial uman, din energia sexuală. Unde există energie sexuală – acolo există viață. Femeia care are această energie, creează totul în jurul ei. 

 

Persoanele care au activată această energie, de regulă, se mențin mai mult timp tinere și cu poftă de viață. Durata vieții se mărește datorită activării energiei «kundalini». Puterea de concentrare, mintea clară, talentele, creativitatea și, nu în ultimul rând, dezvoltarea spirituală sunt legate de această energie. Vestea bună este că fiecare din noi o are în interiorul său.

 

Energia ta sexuală este resursa ta personală. Se produce în partea de jos a corpului, în organele sexuale la fel ca și hormonii feminini. Este energia vieții,  iar viața se produce prin aceste organe. Acestă energie înseamnă tinerețe, menopauză amânată cu 10 ani, vitalitate, libidou crescut, ten tânăr, păr frumos, sclipirea ochiilor, energia bucuriei. Fără libidou nu poți simți bucuria, energia vieții. În viață trecem însă prin momente care ne iau din energia vieții. Contează să le identificăm și să venim cu un antidot pentru ele. 

 

De ce pierzi energia sexuală?

Evoluând zilnic, ca femeie, sunt mult mai atentă la corpul meu, la energia pe care o produc, la sănătatea feminină și interacțiunea armonioasă între trup și suflet. Există cinci motive de bază care încetinesc funcționarea armonioasă a organelor feminine care au rolul de a-mi da energie. 

 

Stilul de viață sedentar

Din păcate, foarte multe femei nu au dorința de a investi timp și voință în aspectul fizic și în activități fizice. Preferă, din comoditate, un mod de viață pasiv. Fără îndoială, o astfel de atitudine față de propria persoană estompează potențialul sexual, scade vitalitatea și organele genitale nu mai funcționează la capacitatea lor maximă. Cu timpul, acesta devine mediul perfect pentru formarea fibroamelor, chisturilor, inflamațiilor, tulburărilor menstruale. 

 

Din experiență spun că femeile care duc un astfel de mod de viață mereu se plâng, au apatie, sunt depresive, consideră că nu au noroc în viață, comunicarea cu bărbații se termină fără să înceapă. Și ce legătură are aici «nu am noroc»?  Mai degrabă ea încă nu este pregătită să facă pași către iubire, frumusețe, sănătate, pasiune, bucurie. Câte femei acuză bărbații pentru că aceștia se uită după femei? Aceste femei după care se uită, de obicei arată bine, au grijă de siluetă, au energie, dorință de viață, vitalitate și șarm. Dacă o femeie nu a învățat sau nu dorește să se iubească, să-și iubească corpul, de ce ar fi obligat altcineva să o facă? 

 

Unul dintre dintre cele mai vechi concepte filosofice spunea: „Ceea ce este în mine se reflectă și în exterior“. Și aici este vorba despre relația cu tine însăți. Dacă o femeie este plină de suferință, insulte, pesimism, nemulțumire – ea transmite aceste lucruri în lume. 

 

În cazul în care femeia realizează că frumusețea, atractivitatea ar trebui să fie într-un proces de perfecțiune continuă, ea emană optimism, viață, sexualitate. Doar o astfel de femeie este apreciată de subconștientul bărbatului, o astfel de femeie înseamnă potență pentru el. Această stare a femeii provoacă inconștient bărbatului dorința de a crește, de a fi generos, de a cuceri, de a avea realizări și de a avea cu ea urmași. Doar antrenând corpul, mintea și spiritul îți crești șansele de a primi de la viață trăiri intense și momente valoroase.

 

Nașterea

Nașterea este o bucurie enormă pentru femeie, marea ei misiune, sensul vieții. Însă după ce dă viață bebelușului, își pierde adesea elasticitatea, puterea. Fiziologic, după naștere, mușchii intimi niciodată nu vor mai fi la fel, dar prin anumite tehnici și exerciții putem readuce mușchii la starea inițială. Vestea minunată e că după ce restabilești elasticitatea mușchilor intimi, ajungi la alt nivel al senzațiilor și îmbunătățești considerabil viața de cuplu. Când restabilești starea fiziologică a mușchilor intimi, automat îmbunătățești sănătatea, starea emoțională, libidoul, interesul față de sexul opus. Femeile care încep antrenamentul după naștere evită depresia post-natală pentru că își amplifică nivelul energetic și își restabilesc foarte repede energia pe care au consumat-o în timpul nașterii. 

 

 

Întreruperea sarcinii

Avortul este o tragedie imensă în viața unei femei. Este nu doar stres psiho-emoțional, dar și fiziologic. În procesul sarcinii, corpul se resetează inclusiv pe plan hormonal, pregătind femeia pentru a fi mamă. În momentul avortului se produce o implicare fiziologică care nu este firească. Mușchii pelvieni se traumatizează, își pierd elasticitatea, tonifierea, ceea ce, adesea, duce chiar la prolaps. Întreruperea sarcinii duce la diminuarea secreției vaginale. După un astfel de moment, uneori impus de aspecte medicale, este important să restabilești sănătatea hormonală, fizică și emoțională. 

 

Pierderea rapidă în greutate

Când pui presiune pe corpul tău, prin diverse cure de slăbit, glanda endocrină își reduce activitatea și în organism scade nivelul de estrogen, ceea ce duce la scăderea apetitului sexual și a poftei de viață. Dacă slăbești pasiv, fără efort fizic, mușchii nu mai sunt elastici și corpul nu mai e tonifiat. Un astfel de corp se vede cu ochiul liber, mușchii intimi au și ei de suferit, cu efect asupra relației intime. 

 

Modificări legate de vârstă 

«Cea mai creatoare forță din lume este o femeie la care după perioada de menopauză  a rămas «acel ceva». Aceste cuvinte, spuse de antropologul cultural Margaret Mid spun atât de multe despre o femeie. 

 

Nu e secret pentru nimeni că, pe parcursul vieții, corpul,  starea emoțională, atitudinea față de sine se schimbă. La nivel fiziologic se micșorează nivelul de estrogen și progesteron – hormonii tinereții și ai atractivității, la fel se micșorează masa musculară. Modificările cele mai grave pentru o femeie apar în mușchii structurii urinare. Acești mușchi sunt răspunzători pentru sănătatea feminină și igienă, pentru bucuria și satisfacția din relația intimă. Dar, prin exerciții și antrenamente poți încetini procesul de menopauză. 

 

 

Secretul tău relației tale constă în amplificarea energiei sexuale


Doar femeia cu sexualitatea amplificată simte savoarea vieții. Ea vede și gândește pozitiv. Are forța de a transforma lucrurile urâte în lucruri frumoase. Sexualitatea dezhețată umple femeia cu încredere de sine, cu stăpânirea de sine. Indiferent de vârstă și statut, siluetă și kilograme, femeia cu sexualitatea amplificată simte relaxare totală și acceptare de sine. Ea nu-și dorește să trăiască împotriva naturii. Sexualitatea amplificată înseamnă atunci când femeia se manifestă în energie feminină. Odată ce în actele noastre la sex scrie Feminin, să ne manifestam corespunzător. 

 

Există o mulțime de tehnici dezghețare a energiei sexuale, dar cel mai eficient este sexul într-un cuplu unde doi oameni se iubesc și nu se percep doar la nivel fizic. Dacă relaționarea este doar la nivel fizic, energia se trezește exclusiv în momentul orgasmului, se consumă, nu aduce beneficii și chiar poate lăsa omul fără puteri. Dacă te conectezi la nivel spiritual cu partenerul tău, atunci procesele energetice se accesează foarte puternic. 

 

Inspirație pentru a te manifesta în energie feminină și pentru a-ți amplifica energia sexuală găsești în țările din Orient, unde odată cu vârsta, libidoul crește. Tehnicile de amplificare ale energiei sexuale sunt ținute de mii de ani în secret pe la casele Împăraților. Concubinele acestora, împărătesele, reginele puteau să mențină atenția împăratului din sute de femei care le erau concurență, doar reușind să fie amplificate energetic, magnetice, înzestrate cu energia succesului. O astfel de femeie devine pentru bărbat un talisman, un talisman al norocului si al succesului. Bărbatul, împăratul, cucerea imperii cu o astfel de femeie. Dacă ne uităm în istorie, de-a lungul timpului, bărbații care are au cucerit imperii au avut lângă ei o astfel de femeie puternică.

 

Femeia care își amplifică energia sexuală, amplifică magnetismul, iar către ea se îndreaptă bărbați de succes. Această femeie este răsfățată de Univers și de bărbați, ea trăiește în abundență și lux prin această putere a ei. Puterea energiei sexuale!

 

Te invit la cursurile «Școlii de  Feminitate», unde vei descoperi cum să-ți dezvolți feminitatea, cum să-ți amplifici energia sexuală, cum să rămâi feminină într-o lume a bărbaților.

 

Acest program are scopul de a te conecta la esența ta, la unicitate și la încrederea în sine. Este o Școală cu informații Premium, care se adresează elitei feminine. Meriți să-ți schimbi viața!

Foto: Shutterstock

a mai scris și

Modifică setările cookies